H Λόπεζ κλαίει για τον Μαρκ Άντονι – ΦΩΤΟ

Ξέσπασε σε κλάματα η Τζένιφερ Λόπεζ μπροστά στην κάμερα μόλις μίλησε για το διαζύγιο της με τον Μαρκ Άντονι.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο ΗΒΟ για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ Dance Again και εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη εξήγησε πως έκανε ότι καλύτερο μπορούσε προκειμένου να αναθερμάνει την σχέση της και να λειτουργήσει ο γάμος της με τον Μαρκ Άντονι. Η Λόπεζ δεν τα κατάφερε και αποκάλυψε πως ο πόνος που ένιωσε δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο.

Η 45χρονη τραγουδίστρια γυρίζει πίσω και φέρνει στο μυαλό τις πιο έντονες στιγμές που βίωσε και… λυγίζει. «Θυμάμαι ότι ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι μου για να βγω στην σκηνή και ένιωθα σαν να μην μπορώ να σηκωθώ το πρωί. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από αυτόν».

Ακόμη λέει: «Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος ή αποτυχία από ένα διαζύγιο» και συμπληρώνει: «Η ελπίδα, το όνειρο, το παραμύθι, όλα γίνονται κομμάτια και αισθάνεσαι σαν να πρόκειται να πεθάνεις. Νιώθεις να έχεις αποτύχει. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπάθησα, δεν κατάφερα να κάνω τον γάμο μου να λειτουργήσει».

Η Λόπεζ εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένεια της επειδή ήξερε ότι θα ήταν καταστροφικό για τα δυο της παιδιά: «Ποτέ δεν θες να διαλύσεις την οικογένειά σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ