Στη φόρα τα “άπλυτα” του Ντε Νίρο

Στη φόρα τα “άπλυτα” του Ντε Νίρο

 

Κοκαϊνομανής, αθεράπευτα γυναικάς και άπιστος, «νταής» με τις συντρόφους του και αφοσιωμένο μόνο στην καριέρα του. Έτσι περιγράφεται ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη νέα, μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του θρύλου της μεγάλης οθόνης με τίτλο «De Niro: Α Life».  Ο συγγραφέας Shawn Levy υποκλίνεται στο υποκριτικό ταλέντο του μεγάλου σταρ, όμως υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις γιατί «κρύβει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Την εποχή του «Ελαφοκυνηγού», του «Ταξιτζή» και του «Νονού 2» ο Ντε Νίρο ήταν βουτηγμένος στην κοκαΐνη, σύμφωνα με τον Levy. Ο Ντε Νίρο και ο Τζον Μπελούτσι ήταν μαζί και έκαναν χρήση ουσιών τον Φεβρουάριο του 1982, τη μοιραία βραδιά που ο Μπελούτσι πέθανε από υπερβολική δόση.

Ζοφερές είναι και οι περιγραφές για την ερωτική ζωή του. Είναι πασίγνωστη η προτίμηση του Ντε Νίρο στις μαύρες καλλονές της showbiz. Η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Ναόμι Κάμπελ πέρασαν από τη ζωή του. Υπήρξε άπιστος και νταής με τις συντρόφους του. Το 1998 το όνομα του ενεπλάκη στις έρευνες για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος πορνείας. Νεαρή Αγγλίδα πορνοστάρ είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι είχε σχέσεις με τον Ντε Νίρο. Το διάστημα εκείνο ήταν παντρεμένος με την Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία παραμένει ζευγάρι.

Η αδυναμία του Ντε Νίρο να παραμείνει συναισθηματικά πιστός οφείλεται στο γεγονός ότι η μητέρα του εγκατέλειψε τον αμφισεξουαλικό πατέρα του και τον ίδιο σε ηλικία μόλις δύο ετών, καταλήγει η αμφιλεγόμενη βιογραφία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ