Η ΦΩΤΟ της Νταϊάνα που δημοπρατήθηκε

Η ΦΩΤΟ της Νταϊάνα που δημοπρατήθηκε

Δημοπρατήθηκε μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον Κάρολο και είχε… απαγορευτεί!

Στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα βρίσκεται σε ένα σαλέ και χαμογελά στην κάμερα ενώ ακουμπάει στα γόνατα ενός νεαρού, ο οποίος διαβάζει ένα βιβλίο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1981, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ του επικείμενου γάμου με τον Κάρολο και πάνω της είναι γραμμένη η φράση «να μην δημοσιευτεί»!

Αν και δεν δείχνει κάτι επικριτικό, η φωτογραφία, που βρισκόταν στα χέρια της εφημερίδας «Daily Mirror», αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει λόγω της γαμήλιας ανακοίνωσης, ενώ ο άνδρας στον οποίο ακουμπά η Νταϊάνα είναι ο Άνταμ Ράσελ, δισέγγονος του πρώην Βρετανού Πρωθυπουργού Στάνλεϊ Μπόλντγουιν.

Το ντοκουμέντο ήρθε στο φως μετά την πώλησή του σε δημοπρασία, στην οποία «έπιασε» 14.690 ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, κανονικά η τιμή της ήταν 800 ευρώ, ωστόσο, εκτινάχθηκε λόγω της απαγόρευσης. 

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ