ΦΩΤΟ-Οι 10 πιο καλά κρυμμένοι γάμοι διασήμων

ΦΩΤΟ-Οι 10 πιο καλά κρυμμένοι γάμοι διασήμων

Ενώ ορισμένες διασημότητες μετατρέπουν το γάμο τους σε υπέρλαμπρα δημόσια θεάματα, τελευταία όλο και περισσότεροι επιλέγουν τις μυστικές τελετές. Όπως ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί που είναι το τελευταίο ζευγάρι που είπε “δεν δέχομαι” σε ένα γάμο τσίρκο.

Τζέι Zι και Μπιγιόνσε

Η Μπιγιόνσε και ο σύζυγός της Τζέι Zι πάντα ήταν ένα πιο ιδιωτικό ζευγάρι, αλλά το 2008 ενώθηκαν κρυφά με τα δεσμά του γάμου στο διαμέρισμα του Jay. Τον περασμένο μήνα, φημολογήθηκε, μάλιστα, πως στο ίδιο διαμέρισμα, ο Τζέι Zι έδωσε στην Μπιγιόνσε ένα άλλο δαχτυλίδι, κρυφά, ανανεώνοντας τους όρκους τους στην Ευρώπη μετά από το On The Run Tour.

Ζιζέλ Μπούνχεν και Τομ Μπράντι

Το σουπερμόντελ Ζιζέλ Μπούνχεν είχε προγραμματίσει όχι έναν αλλά δύο μυστικούς γάμους το 2009. Η πρώτη τελετή του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στη Σάντα Μόνικα σε μια μικρή καθολική εκκλησία, ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των διακοπών τους στην Κόστα Ρίκα. Πέντε χρόνια αργότερα πήραμε τελικά μια γεύση από το φόρεμα του μοντέλου, μέσω Instagram, αλλά ο σχεδιαστής είναι ακόμα άγνωστος.

Άγκνες Ντέιν και Τζιοβάνι Ριμπίζι

Το σουπερμόντελ Άγκνες Ντέιν και ο φίλος των σταρ Τζιοβάνι Ριμπίζι διατήρησαν τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους, μέχρι να φτάσουν στο ληξιαρχείο τον Ιούνιο του 2012. Ακόμη και η οικογένειά τους δεν είχε ιδέα.

Μπλέικ Λίβελι και Ράιαν Ρέινολντς

Υπάρχουν λίγα γνωστά πράγματα σχετικά με τον γάμο της Μπλέικ Λίβελι και του Ράιαν Ρέινολντς στη Νότια Καρολίνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Boone Hall Plantation τον Σεπτέμβριο του 2012, και οι φήμες για το νυφικό λένε πως ήταν Marchesa.

 

Κέρι Ουάσινγκτον και Νάμντι Ασομούγκα

Η Κέρι Ουάσινγκτον είναι πάντα πολύ σιωπηρή για την ιδιωτική της ζωή και το γάμο της με τον Νάμντι Ασομούγκα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γάμου τους, οι δύο αντάλλαξαν όρκους στο Hailey των ΗΠΑ, τον Ιούνιο του 2013. Όλα τα άλλα παραμένουν ένα μυστήριο.

Κέιτ Μποσγουόρθ και Μάικλ Πόλις 

Η εκπληκτική ηθοποιός αντάλλαξε όρκους με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Μάικλ Πόλις σε μια οικεία τελετή στο ράντσο στο Rock Creek στη Μοντάνα, τον Αύγουστο του 2013. Η πρώτη σειρά των παρανύμφων φορούσε ένα στράπλες φόρεμα που έμοιαζε με δισκόμπαλα από τον Oscar de la Renta.

Λέιγκτον Μίστερ και Άνταμ Μπρόντι

Λέιγκτον Μίστερ και Άνταμ Μπρόντι συγκλόνισαν τους φαν τους, όταν βγήκε η είδηση ότι παντρεύτηκαν σε μία σούπερ-μυστική τελετή στη Βόρεια Καλιφόρνια, φέτος.

Ολίβια Παλέρμο και Γιοχάνες Χουέμπλ

Η Ολίβια Παλέρμο έδωσε την είδηση του γάμο της με το μοντέλο Γιοχάνες Χουέμπλ μέσω Instagram στα τέλη Ιουνίου. Η νύφη φορούσε μία κομψή φούστα Carolina Herrara με σχισμή. Ο Χουέμπλ κατέστησε σαφές ότι αυτή ήταν μόνο η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων γάμου, οπότε μείνετε συντονισμένοι για έναν ακόμη μυστικό γάμο.

Νέιλ Πάτρικ Χάρις και Ντέιβιντ Μπούρτκα

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο Νέιλ Πάτρικ Χάρις δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γάμο του με την ηθοποιό Ντέιβιντ Μπούρτκα τον Σεπτέμβριο. Το δίδυμο φορούσε Tom Ford για την τελετή, η οποία έλαβε χώρα σε ένα κάστρο στην Ιταλία. Ο Έλτον Τζον τραγούδησε για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Το διάσημο έλεγε ότι δεν θα παντρευτεί μέχρι να νομιμοποιηθεί ο γάμος ομοφυλοφίλων, οι Μπραντελίνα έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης τελικά τον τελευταίο μήνα, λέγοντας “εγώ” στο σπίτι τους, στο Chateau Miraval, στη Γαλλία. Η νύφη φορούσε ένα φόρεμα Versace προσαρμοσμένο στα σχέδια των παιδιών της.

Πηγή: Harper’s Bazaar

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ