Ο Στινγκ πάει στο Μπρόντγουεϊ

Ο Στινγκ πάει στο Μπρόντγουεϊ

Ο βραβευμένος με 16 Γκράμι, Στινγκ, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη μουσικοθεατρική παραγωγή «The Last Ship», που έγραψε ο ίδιος και παίζεται από τις 26 Οκτωβρίου στο Neil Simon Theatre της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το «Τελευταίο πλοίο», που συνυπογράφουν ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και Τόνι, Μπράιαν Γιόρκι, και ο σεναριογράφος του «Skyfall», Τζον Λόγκαν, θέλει? λίγο σπρώξιμο, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων είναι αρκετά χαμηλή.

Στόχος του 63χρονου σταρ είναι με την εμφάνισή του να δώσει ώθηση στην παραγωγή που ήδη έχει παρουσιαστεί με επιτυχία στο Σικάγο. 

Ετσι ο Βρετανός τραγουδιστής και πρώην μέλος των «Police» ανακοίνωσε την απόφασή του να κρατήσει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου, τον ρόλο του Τζάκι Γουάιτ, τον οποίο υποδύεται προς το παρόν ο Τζίμι Νάιλ.

Το έργο «The Last Ship» έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία και αναφορές στην παιδική ηλικία του Στινγκ, καθώς και στην πτώση του ναυπηγείου Swan Hunter τη δεκαετία του ’80. Βασισμένο στον καθημερινό μόχθο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Γουόλσεντ της Αγγλίας, γενέτειρας του Στινγκ, το μιούζικαλ αφηγείται τη ζωή του Γκίντεον Φλέτσερ, ενός ναυπηγού που αφήνει πίσω τη ζωή του στο Γουόλσεντ και την αγαπημένη του, για να ταξιδέψει στον κόσμο.

Το έργο, που είναι ντυμένο με τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο ενδέκατο ομότιτλο άλμπουμ του καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι, αναφέρεται και σε ορισμένα γεγονότα που διαδραματίστηκαν επί πρωθυπουργίας Θάτσερ, στην αρχή της οποίας ο Στινγκ ξεκινούσε τη σόλο καριέρα του.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ