Οι ασυνήθιστες απαιτήσεις της Lady Gaga

Οι ασυνήθιστες απαιτήσεις της Lady Gaga

Δεν έχουν σταματημό οι απαιτήσεις της Lady Gaga, η οποία μέχρι να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα θα συνεχίσει να στέλνει τα “θέλω” και τα “πρέπει” της, που αγγίζουν λίγο πολύ τη σφαίρα της καλλιτεχνικής φαντασίας.

Τι κι αν την πρώτη φορά είχε ζητήσει σκάφος για να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, λιμουζίνα και 330 λευκά τριαντάφυλλα στην πολυτελή σουίτα όπου θα διαμένει; Τώρα φρόντισε να ενημερώσει τους υπευθύνους για τις διατροφικές συνήθειές της και για τη διακόσμηση που πρέπει να έχουν ο χώρος διαμονής της και το καμαρίνι της. 

Το μενού, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η εκκεντρική super star, θα είναι βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και μάλιστα ο σεφ που θα την αναλάβει για όσες μέρες μείνει στην Αθήνα έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του. “Βασίλισσα” του μενού είναι η χωριάτικη σαλάτα, ενώ έχουν προταθεί και κάποια πιάτα με λαχανικά, τα οποία η Gaga προτιμά στη διατροφή της.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο στους υπεύθυνους είναι ότι στις φρουτοσαλάτες της δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλουν σταφύλια, αφού η τραγουδίστρια είναι αλλεργική, ενώ απαγορεύεται ρητώς και το κρασί. Στα ψυγεία στη σουίτα και στο καμαρίνι της θα πρέπει να υπάρχουν πολλά αναψυκτικά, κυρίως Coca-Cola, ανθρακούχο νερό, διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άφθονος πάγος. Ως λάτρις της τηλεόρασης, η Lady Gaga διεμήνυσε ότι θέλει να παρακολουθεί τις αγαπημένες εκπομπές της μέσω καλωδιακής, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τα συνοδευτικά σνακ. 

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ