Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ για την Κέιτ Μος

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ για την Κέιτ Μος

Ότι η Κέιτ Μος δεν ήταν ποτέ ένα “καλό” κορίτσι είναι γνωστό. Το πόσο χαμηλά έπεσε όμως και λεπτομέρειες για πάρτι οργίων με γνωστούς ηθοποιούς, με την κοκαϊνη και το αλκοόλ να ρέουν αδιάκοπα στις φλέβες της, είναι πράγματα που βγήκαν τώρα στη δημοσιότητα.

Στο “Champagne Supernova” βιβλίο που υπογράφει η βιογράφος Μορίν Κάλαχαν, εκτυλίσσεται όλη η πορεία της Μος, από την εποχή που δεν ήταν διάσημη, αλλά και μετά, όταν είχε πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον διάσημα ονόματα του μόντελινγκ.

Η Μος δεν είχε καμία προδιαγραφή να γίνει αυτό που έγινε, διάσημο μοντέλο δηλαδή. Τα πόδια της ήταν κοντά σε σχέση με τον κορμό της, το στήθος της εξαιρετικά μικρό, τα δόντια της αραιά και το ένα μάτι της “έφευγε” λίγο.

Τίποτα από αυτά δεν ήταν καλό για το βιογραφικό ενός μοντέλου. Παρ΄ όλα αυτά, το εισιτήριο για τη δόξα της το έδωσε ένας αντζέντης στα 14 της, στο αεροδρόμιο “JFK”, σε ένα ταξίδι με τους γονείς της.

Η Κέιτ είχε από την αρχή θέμα με τα ναρκωτικά, από τα μαθητικά της χρόνια, όταν έκανε κοπάνα για να φτιαχτεί στην παμπ που ήταν κοντά στο σχολείο της, ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο των γονιών της. Το 1994 κι ενώ είχε αρχίσει το μόντελινγκ, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον όχι και τόσο γνωστό τότε Τζόνι Ντεπ.

Η συνάντησή τους και ο έρωτάς τους ήταν ένα απύθμενο ταξίδι στην άβυσσο των ναρκωτικών και του αλκοόλ. 

Πηγή: Espresso 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ