Σούζαν Σάραντον-Ο έρωτας με τον Μπάουι και τα ναρκωτικά

Σούζαν Σάραντον-Ο έρωτας με τον Μπάουι και τα ναρκωτικά

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Σούζαν Σάραντον σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό περιοδικό «Daily Beast». Η 67χρονη ηθοποιός, φανατική υπέρμαχος της ειρήνης αλλά και μια από τις πιο γοητευτικές ώριμες σταρ του Χόλιγουντ, δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπάουι, αλλά και να παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί κατά καιρούς ναρκωτικές ουσίες.

Είναι η πρώτη φορά που η Σούζαν Σάραντον μίλησε δημόσια για τον ερωτικό δεσμό που είχε με τον Ντείβιντ Μπάουι, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως η σχέση δεν προχώρησε, καθώς εκείνη δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδιά: «Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι καταπληκτικός. Άξιζε να γίνει είδωλο. Η σχέση μου μαζί του ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής μου. Εγώ, τότε, ως η μεγαλύτερη από τα εννιά αδέλφια της οικογένειας μου, τα είχα μεγαλώσει όλα κι έτσι δεν είχα τη διάθεση να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Εκείνος όμως είναι ταλέντο, είναι υπέροχος», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Αποποινικοποίηση

Η διάσημη ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης της μαριχουάνας σε μικρές ποσότητες που ισχύει στη Νέα Υόρκη: «Πιστεύω ότι σύντομα θα νομιμοποιηθεί παντού. Είμαι σίγουρη πως αν περισσότεροι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα αντί να πίνουν αλκοόλ, δεν θα ήταν επιθετικοί και δεν θα οδηγούσαν σαν τρελοί.»

Όσο για τη δική της σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες; Η 67χρονη ηθοποιός δεν έκρυψε ότι κατά καιρούς τα δοκιμάζει κάτω όμως από συγκεκριμένες συνθήκες: «Ας πούμε πως δεν είμαι νέα στην ιδέα των “μανιταριών”. Ωστόσο, δεν μου αρέσουν τα χημικά, δεν μου αρέσει να νιώθω σπινταρισμένη. Έχω κάνει Ayahuasca (παραισθησιογόνα ποτά) και άλλα τέτοια φυτικά ναρκωτικά, αλλά μου αρέσει να το κάνω στη φύση. Η άποψη μου για τη μαριχουάνα είναι πως δεν πρέπει να την κάνεις αν πρέπει να προσποιηθείς πως δεν είσαι μαστουρωμένος. Έτσι λοιπόν δεν θα έκανα χρήση ναρκωτικών όταν φρόντιζα τα παιδιά μου. Θα έκανα στο Γκράντ Κάνιον ή στο δάσος».   

 

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ