Χωρίζουν Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι

Χωρίζουν Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι

 

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι έχουν περισσότερα από 99 προβλήματα και μόνο με “θεϊκή παρέμβαση”  μπορούν να σώσουν τον γάμο τους, δήλωσε προσφάτως στη New York Post άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο διάσημο ζευγάρι. 

Αν και για τα προβλήματα κύριος υπαίτιος φέρεται να είναι ο Τζέι Ζι, αυτός είναι που καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να μην διαλυθεί η σχέση, καθώς προσλαμβάνει ακόμη και συμβούλους γάμου οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με το ζευγάρι στην περιοδεία τους, είπε η ίδια πηγή.

“Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χωρίσουν χωρίς να πάρουν διαζύγιο…Κάνουν μια τεράστια περιοδεία και έχουν ήδη πάρει ΄μπροστά’ το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων”, τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρα η τελευταία περιοδεία που κάνουν μαζί και το τέλος της θα μπορούσε να σηματοδοτήσει και το τέλος του γάμου τους.

“Εάν δεν το έχετε προσέξει, δεν φορούν βέρες” υπογράμμισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του ζευγαριού, λέγοντας ότι ήλπιζε πως η γέννηση της κόρης τους θα βελτίωνε την κατάσταση.  Κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα,όμως μετά από λίγο καιρό, τα προβλήματα επανήλθαν.

“Έκαναν το κλασικό λάθος να νομίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να αναθερμάνει τη σχέση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε” συμπλήρωσε.

Η Μπιγιονσέ διαψεύδει εδώ και καιρό τα σενάρια, ανεβάζοντας συνεχώς στα social media οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ πριν από μερικές μέρες ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους  από την κοινή τους περιοδεία “On The Run” και έγραψε : “To σόου “On the Run” είναι επικό γιατί η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι πραγματικά δεν έχουν ανταγωνισμό. Ο καθένας ξεχωριστά ως μονάδα είναι εντυπωσιακοί. Μαζί όμως … είναι αξεπέραστο”. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι φήμες δεν λένε να κοπάσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ