ΦΩΤΟ-Ο Γαβαλάς… καλόγερος

ΦΩΤΟ-Ο Γαβαλάς… καλόγερος

Κι εκεί που λες «δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα στερέψουν οι ιδέες του Λάκη Γαβαλά για εκκεντρικό styling», εκείνος επιστρέφει δριμύτερος!

Καλεσμένος στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro, ο Mr Lak επέλεξε να κάνει εμφάνιση που θύμιζε… μοναχό βάζοντας σε σκέψεις όσους τον είδαν. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει κάτι που θύμιζε έντονα ράσο ενώ είχε καλυμμένο το κεφάλι του με αντίστοιχο καπέλο-σκούφο.

«Ούτε το ράσο κάνει τον παπά ούτε ο παπάς το ράσο. Έβαλα ένα μακρύ μαύρο πουκάμισο  του Έλληνα σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη- ο περίεργος γιακάς και το παντελόνι ήταν Mi-Ro. Όσο για το καπέλο, σε στιλ μίτρας που θυμίζει ημικεφάλιο τίγρης είναι της Marie Mercie, ψάθινο χειροποίητο, το οποίο φτιάχτηκε για μένα και διακοσμήθηκε με κοσμήματα του καλλιτέχνη Ricardo Ramireze. Τα σαμπό είναι Gucci Vintage», εξηγεί ο Λάκης Γαβαλάς στην Espresso και αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να βάλει τα συγκεκριμένα ρούχα.

«Στη ζωή μου η πειθαρχία είναι ιερή, σαν τις προσευχές της Μεγάλης Εβδομάδας. Εμένα η ζωή μου είναι αυτή, είμαι πολύ πειθαρχημένος, αυτό το μοναστηριακό ντύσιμο, όπως το είπανε,εγώ το έβαλα γιατί έτσι αισθάνθηκα. Βαρέθηκα  να λένε ότι είμαι ντυμένος “κάπως” και αποφάσισα να βάλω ένα μακρύ ρούχο», λέει γελώντας και συνεχίζει:

«Για μένα το μακρύ ρούχο έξω από το παντελόνι δεν πρέπει να περιορίζεται στο μήκος κάτω από τη μέση».

 

Πηγή: espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ