Κατέρρευσε η γαμήλια τούρτα της Κιμ Καρντάσιαν

Κατέρρευσε η γαμήλια τούρτα της Κιμ Καρντάσιαν

Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 12 εκατομμύρια λίρες.

Η γαμήλια τελετή του ζευγαριού που έγινε στη Φλωρεντία συναγωνίστηκε σε χλιδή και εντυπωσιασμό αυτόν του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον αφού λέγεται ότι η διάσημη τηλεπερσόνα εμπνεύστηκε από τον βασιλικό γάμο και γι αυτό το λόγο άλλωστε ξόδεψε 4,5 εκατομμύρια για τρία φορέματα.

Το ζευγάρι επίσης ξόδεψε 650.000 λίρες για λουλούδια και πλήρωσε 1 εκατομμύριο για ένα μαρμάρινο τραπέζι από το Βατικανό το οποίο είχε χαραγμένα ανάγλυφα σε χρυσό τα ονόματα των επισκεπτών.

Ο γάμος έγινε στη μαγευτική περιοχή του κάστρου του 16ου αιώνα Φορτ Μπελβεντέρε όπου μπροστά στους εκατοντάδες καλεσμένους τραγούδησε το διάσημο αστέρι της όπερας Aντρέα Μποτσέλι.

Το μενού στοίχιζε περίπου 2.000 λίρες το άτομο και σε κάθε τραπέζι υπήρχε μπουκάλι σαμπάνιας αξίας 4.ο00

Το μόνο που πήγε στραβά ήταν το γεγονός ότι κατέρρευσε η τούρτα την ώρα που την πήγαιναν στο ζεύγος αλλά έσπευσαν αμέσως να την αντικαταστήσουν.

Η τριήμερη γιορτή ολοκληρώθηκε με το πάρτι που έγινε στο Παρίσι στο κάστρο του σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο.

Την Παρασκευή το βράδυ, παρατέθηκε δείνο αξίας 500.000 λιρών στο παλάτι των Βερσαλλιών, όπου και τραγούδησε η επίσης διάσημη Λάνα ντελ Ρέι. Οι επισκέπτες έφτασαν εκεί από την Τοσκάνη όπου πέταξαν με ιδιωτικό τζετ με κόστος  50.000 λιρών.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ