H Ριάνα αιτία για τον άγριο καυγά

H Ριάνα αιτία για τον άγριο καυγά

Σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει προκαλέσει το βίντεο ντοκουμέντο που απαθανατίζει την αδελφή της Μπιγιόνσε να επιτίθεται στον Tζέι Ζι μέσα σε ασανσέρ, παρουσία της ποπ σταρ, η οποία δεν φαίνεται να πήρε θέση.

Τα σενάρια θέλουν από τη μία  τη Σολάνζ να υπερασπίζεται την αδελφή της καθώς δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο της φέρεται ο Τζέι-Ζ και από την άλλη, την Σολάνζ να έγινε έξαλλη από ζήλια, επειδή ο Τζέι-Ζ συνεχώς αθετεί την υπόσχεσή του να τη βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Daily News, η αφορμή αυτού του καυγά είναι η Ριάνα! Η νεαρή ποπ σταρ φέρεται να έγινε η πέτρα του σκανδάλου, αφού μετά το Met Gala στο οποίο βρίσκονταν Τζέι Ζι, Μπιγιόνσε και Σολάνζ, o μουσικός παραγωγός τους ανακοίνωσε πως θα συνέχιζε στο πάρτι της Ριάνα που θα ακολουθούσε, χωρίς όμως να πάρει μαζί του τη Μπιγιόνσε!

Η ίδια εφημερίδα θέλει τον Τζέι Ζι και τη Σολάνζ να έχουν διαφωνήσει λίγο νωρίτερα γιατί κάποιοι φίλοι της χρησιμοποιήσαν το όνομα του προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο Met Gala, κάτι που εξόργισε τον Τζέι Ζι.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ