Αποχωρεί ο «παππούς» των talk show

Αποχωρεί ο «παππούς» των talk show

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο παρουσιαστής μίας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, του «Late Night Show», ανακοίνωσε ότι βγαίνει στη σύνταξη ύστερα από 22 χρόνια.

Το κοινό που παρακολούθησε την εκπομπή, η οποία γυρίζεται μέσα στο περίφημο θέατρο Εν Σάλιβαν στο Μπόντγουέι, σηκώθηκε όρθιο και τον καταχειροκρότησε.

Ο 66χρονος Λέτερμαν, που θεωρείται «παππούς» των νυχτερινών εκπομπών, με συνεντεύξεις διασήμων, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εγγραφής της εκπομπής του ότι θα αποχωρήσει από τη μικρή οθόνη το 2015.

«Αυτό σημαίνει ότι ο Πολ και εγώ μπορούμε πια να παντρευτούμε», πρόσθεσε αστειευόμενος, κάνοντας αναφορά στον Πολ Σάφερ, τον επικεφαλής της μουσικής μπάντας που τον συνοδεύει στην εκπομπή του εδώ και χρόνια. Ο Λέτερμαν, πριν από μερικά χρόνια είχε παραδεχτεί ότι διατηρούσε ενίοτε εξωσυζυγικές σχέσεις με συνεργάτιδές του, όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία προκειμένου να προφυλαχθεί από έναν συνεργάτη του που τον εκβίαζε να δημοσιοποιήσει τις σχέσεις αυτές, αν δεν του πλήρωνε δύο εκατομμύρια δολάρια.

Όμως ο δημοσιογράφος έγραψε ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση λόγω του ιδιαίτερου χιούμορ του, της καυστικότητας και του αυτοσαρκασμού του που δημιούργησε σχολή και άνοιξε την πόρτα για μία σειρά παρουσιαστών που με χιούμορ και τόλμη προσεγγίζουν διάσημους. Την εκπομπή του Λέτερμαν υπολογίζεται ότι παρακολουθούσαν κάθε βράδυ 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ