Miranda Kerr: Θέλω πολύ να πειραματιστώ

Miranda Kerr: Θέλω πολύ να πειραματιστώ

Το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr δεν δίστασε να αφήσει ένα υποννοούμενο σχετικά με τη σεξουαλικότητά της: «Εκτιμώ και τα δύο φύλα, και τους άντρες και τις γυναίκες. Θέλω πολύ να πειραματιστώ. Ποτέ δεν λέω ποτέ»!

To γνωστό μοντέλο που χώρισε με τον Orlando Bloom πριν από έξι μήνες, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Mario Testino για τη βρετανική έκδοση του αντρικού περιοδικού GQ, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή ως single, τη σεξουαλικότητά της αλλά και το σεξ.

«Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχω στο να αναζητώ τα πράγματα που με ευχαριστούν» δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε: «Το μόνο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι τώρα που κάνω λιγότερο σεξ το σώμα μου δεν είναι τόσο σφιχτό. Όσο περισσότερο σεξ έκανα, τόσο πιο γραμμωμένη κοιλιά και χέρια είχα».

Παράλληλα, για τη σεξουαλική της ζωή με τον πρώην σύζυγό της ανέφερε: «Με τον Ορλάντο είχαμε καλή χημεία. Τα one-night stands δεν μου αρέσουν. Άφησα τον Ορλάντο να περιμένει 6 μήνες μέχρι να τον φιλήσω για πρώτη φορά», ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως «πάντα ζητάω μια κριτική για τις επιδόσεις μου. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε φορά».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της, αποκάλυψε: «Βγαίνω ραντεβού και είναι μια διαδικασία που μου αρέσει. Δύο ευτυχισμένοι γονείς είναι καλύτερο από δύο δυστυχισμένους γονείς. Αυτή είναι η στιγμή μου για να παίξω και να διασκεδάσω. Δεν ψάχνω να ερωτευτώ ξανά γρήγορα. Επίσης, μιλάω πολύ μέσω Ίντερνετ. Έχω δεχτεί κάτι τρελές και γελοίες προτάσεις, πράγματα που ούτε στην τηλεόραση δεν τα έχουμε δει. Ωστόσο, δεν βγαίνω “τυφλά” ραντεβού και ποτέ δεν ψάχνω στο Google το όνομα του άντρα, με τον οποίο πρόκειται να βγω ραντεβού».

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ