Το θαύμα της Μαριάντας Πιερίδη

Το θαύμα της Μαριάντας Πιερίδη

Οι επι χρόνια προσπάθειες να κάνει παιδί, η ανακοίνωση του γιατρού ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί, η… μεγάλη έκπληξη, όπως αποκαλύπτει στο “ΕΓΩ! Weekly”. Η Μαριάντα Πιερίδη ζει το μεγαλύτερο όνειρό της.

 

Πώς αντιλήφθηκες ότι είσαι έγκυος;

Το έμαθα τυχαία. Πήγα στον γιατρό μου εξαιτάις ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό. Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πάρα πολύ, όμως ο γιατρός μού τόνισε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατο να μείνω έγκυος και σε περίπτωση πυο συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερα να κρατήσω το μωρό. Οι πιθανότητες να επιβώσει το έμβρυο ήταν 30%. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος του τέταρτου μήνα, μας ανακοίνωσε ότι μπορούσαμε πλέον να χαρούμε γιατί το μωράκι μας έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μεγαλώνει φυσιολογικά, δεν του λείπει τίποτα και όλα προχωρούν κανονικά όπως σε μια οποιαδήποτε εγκυμοσύνη.

 

 

Ουσιαστικά ο ερχομός του παιδιού είναι σαν ένα μικρό θαύμα.

Ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί τέλος Μαρτίου.

 

Είναι φοβερό ότι σου είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνεις ένα παιδί.

Όντως ήταν τρομερό. Το είχα μάθει μάλιστα πολύ πρόσφατα, τον προηγούμενο Απρίλιο, έπειτα από το ατύχημα που είχα. Ο γιατρός μού είχε πει χαρακτηριστικά “είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσεις παιδί”. Τότε αφέθηκα. Είπα “θα σταματήσω να το επιδιώκω και να το σκέφτομαι”. Τελικά ήρθε μόνο του.

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ