25.600 δολάρια για τον ιατρικό φάκελο της Μέριλιν

25.600 δολάρια για τον ιατρικό φάκελο της Μέριλιν  

Ο ιατρικός φάκελος της Μέριλιν Μονρόε, που αποδεικνύει ότι η χολιγουντιανή σταρ είχε υποβληθεί σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρή ηλικία, πουλήθηκε στην τιμή των 25.600 δολαρίων σε δημοπρασία που οργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια.

Η δημοπρασία, που οργανώθηκε από τον οίκο Julien’s, ήταν αφιερωμένη σε προσωπικά αντικείμενα πολλών πασίγνωστων ηθοποιών και άλλων προσωπικοτήτων, όπως της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, της Τζούλι Άντριους και της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Οι ιατρικοί φάκελοι της Μέριλιν είχαν κινήσει την περιέργεια πολλών αγοραστών γιατί περιείχαν πολλές ακτινογραφίες του προσώπου της αλλά και λεπτομέρειες για τις επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί. Μεταξύ άλλων αποκάλυπταν ότι η πρωταγωνίστρια των ταινιών “Μερικοί το προτιμούν καυτό” και “Επτά χρόνια φαγούρα” είχε κάνει πλαστική στο πηγούνι και στην άκρη της μύτης της το 1950, όταν ήταν 24 ετών, ενώ το 1957 είχε μία εξωμήτρια κύηση.

Από τα άλλα αντικείμενα που πουλήθηκαν, ένα φουστάνι της σχεδιάστριας Κάθριν Γουόκερ που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα έπιασε τα 75.000 δολάρια, μια βαλίτσα της Γκρέτα Γκάρμπο έφτασε στα 12.500 δολάρια και το νυφικό που φορούσε η Τζούλι Άντριους στην ταινία “Η μελωδία της ευτυχίας” πουλήθηκε για 22.500 δολάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ