Ο «Χάρι Πότερ» θα παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι;

Ο «Χάρι Πότερ» θα παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι;

 

Ο «Χάρι Πότερ» θα…μεταμορφωθεί σε Φρέντι Μέρκιουρι; Κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται! Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου θέλουν τον ηθοποιό Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός από το ρόλο του δημοφιλέστερου μάγου της μεγάλης οθόνης, να παίρνει τη θέση του αποχωρήσαντος Σάσα Μπάρον Κοέν στην κινηματογραφική βιογραφία του τραγουδιστή των Queen.

Η ταινία ήταν εξαρχής ιδέα του Κοέν, ο οποίος, μετά τον «Μπόρατ» και τον «Δικτάτορα», είχε φανταστεί μία…ξέφρενη ιστορία, η οποία θα ταίριαζε στη φαντασμαγορική και συνάμα τραγική ζωή του Μέρκιουρι.

Ωστόσο, τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος και η οικογένεια του τραγουδιστή διαφώνησαν ως προς αυτό, εκφράζοντας την επιθυμία τους να μην γίνουν έντονες αναφορές στην προσωπική ζωή του.

Έτσι, ο Σάσα…πήρε το καπελάκι του και έφυγε. Μαζί του την κοπάνησε και ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος Πίτερ Μόργκαν.

Πάντως, οι παραγωγοί του φιλμ φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν την παραγωγή της ταινίας, βρίσκοντας ήδη τον αντικαταστάτη του Κοέν στο πρόσωπο του πάλαι ποτέ «Χάρι Πότερ».

Όπως έγραψε η «Daily Star»: «Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ειδοποιήθηκε ότι, αν τον θέλει, ο ρόλος του Φρέντι Μέρκιουρι είναι δικός του».

Ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά είναι σίγουρο ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Αν δεχθεί, θα είναι η δεύτερη φορά που θα υποδυθεί ένα αληθινό πρόσωπο στο σινεμά, αφού αυτήν την εποχή πρωταγωνιστεί στο φιλμ «Kill your darlings» για τον ποιητή Άλεν Γκίνσμπεργκ.

Πηγή: δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ