ΦΩΤΟ-Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ

ΦΩΤΟ-Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ

Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, φωτογραφίζεται όπως ο διάσημος μπαμπάς του, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη γοητεία του, αλλά διαθέτει ακόμη μεγαλύτερο σεξαπίλ – και το ξέρει.

Ο ίδιος βέβαια δεν αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα μάλιστα ο 27χρονος γαλανομάτης ηθοποιός, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα του, κάνει προσπάθειες να ξεφύγει από τη σκιά του. «Ο κόσμος υποθέτει ότι τα έχω βρει όλα έτοιμα. Ομως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα» εξηγεί ο ίδιος στο περιοδικό «Town & Country», για το οποίο φωτογραφήθηκε σε πόζες που κόβουν την ανάσα.

 

 

Ο 27χρονος ανερχόμενος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στις νέες ταινίες «The perfect wave», «Dawn patrol» και «Fury», στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, είναι το ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Κλιντ Ιστγουντ από την παράλληλη σχέση που διατηρούσε με την αεροσυνοδό Ζακλίν Ριβς, κατά τα τρία τελευταία χρόνια του 14ετούς δεσμού του με τη Σόντρα Λοκ.

 

 

Ο Σκοτ Ιστγουντ μεγάλωσε στη Χαβάη μαζί με τη μητέρα του, ωστόσο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του, ο οποίος μάλιστα τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα, ανεξάρτητα από τα όσα δηλώνει εκείνος, καθώς έχει εμφανιστεί σε δύο από τις ταινίες του, το «Gran Torino» το 2008 και το «Invictus» το 2009. Εκτός από το γεγονός ότι του άνοιξε τις πόρτες στην υποκριτική, ο Κλιντ Ιστγουντ φαίνεται ότι φροντίζει να συμβουλεύει τον γιο του σε όλα τα επίπεδα. «Ως σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο πατέρας μου έχει το μότο “Πες την αλήθεια”. Ο μόνος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να αποκτήσεις εμπειρίες ζωής και να μπορέσεις να τις διηγηθείς» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

 

Όταν δεν ασχολείται με την υποκριτική ή το σερφ, που είναι και η μεγάλη του αγάπη, ο νεαρός Ιστγουντ αφοσιώνεται στο ουίσκι και συγκεκριμένα στην προώθηση της δικής του μάρκας, Eastwood Whiskey, η οποία παρασκευάζεται με νερό από την πηγή που βρίσκεται στην οικία του πατέρα του, στο Κάρμελ.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ