Τα 5 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα

Τα 5 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα

Οι νέες είναι ωραίες, αλλά η παλιά είναι αλλιώς στο modeling- τουλάχιστον στο θέμα των εσόδων. Τη λίστα με τα μοντέλα που θα κερδίσουν τα περισσότερα χρήματα μέσα στο 2013 δημοσίευσε προσφάτως το Forbes. Από αυτήν φαίνεται ότι η Gisele Bündchen είναι μακράν η πιο ακριβοπληρωμένη.

1. H Gisele έχει κέρδη για το 2013 της τάξης των 42 εκατ. δολαρίων (31,7 εκατ. ευρώ), περισσότερο όμως από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, όπως εσώρουχα και σαγιονάρες με το όνομά της. Το modeling της έχει δώσει το διεθνές πρεστίζ που χρειάζεται, για να έχει μια τόσο γόνιμη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρά τα κέρδη. 

2. Miranda Kerr

Για να καταλάβουμε την διαφορά, το νούμερο 2 έχει κέρδη της τάξης των 7,2 εκατ. δολαρίων (5,4 εκατ. ευρώ). Όχι πως είναι λίγο για την Αυστραλέζα Miranda Kerr να έχει κερδίσει πάνω από 5 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, αλλά σε σχέση με τον πακτωλό χρημάτων της Gisele είναι λίγα. Η σύζυγος του Orlando Bloom  συνέχισε να βγάζει εκατομμύρια με παλιές συνεργασίες (Victoria’s Secret), αλλά και με νέες (Mango, David Jones, Lipton, Quantas).

3. Adriana Lima

Άλλη μια Βραζιλιάνα καλλονή στην λίστα των πλουσιότερων μοντέλων στον κόσμο. Επίσης, άλλο ένα μοντέλο της Victoria’s Secret. Η Adriana Lima έβγαλε κέρδη 6 εκατ. δολαρίων (4,5 εκατ. ευρώ) κυρίως χάρη στις συνεργασίες της με τις μάρκες Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans και Metrocity.

4. Kate Moss

Άλλη μια «παλιοσειρά» στο modeling βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των κερδών. Η Kate Moss  με κέρδη 5,7 εκατ. δολαρίων (4,3 εκατ. ευρώ) συνεχίζει να πλουτίζει ακάθεκτη στα 39 της, με συνεργασίες όπως αυτή με την εταιρεία κοσμημάτων Rimmel και τους οίκους μόδας Versace και Liu-Jo.

5. Liu Wen

Οι Κινέζοι τα τελευταία χρόνια κάνουν άλματα στον χώρο της χλιδής. Τώρα μπορούν να καμαρώνουν ότι έχουν και το δικό του super model. Ο λόγος για την Liu Wen, η οποία συμπληρώνει την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, με κέρδη της τάξης 4,3 εκατ. δολαρίων (3,2 εκατ. ευρώ).

Πηγή: monopoli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ