Τα παιδιά του Jackson πήγαν 10 φορές στο νεκροτομείο

Τα παιδιά του Jackson πήγαν 10 φορές στο νεκροτομείο

Σε αποκαλύψεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση προχώρησε η μητέρα του βασιλιά της pop Michael Jackson στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η 83χρονη Katherine τόνισε ότι τα τρία παιδιά του δυσκολεύτηκαν πολύ να ξεπεράσουν το χαμό του πατέρα τους τον Ιούνιο του 2009.

«Τα παιδιά πήγαν συνολικά δέκα φορές στο νεκροτομείο όπου φυλάσσετο η σορός του Michael. Όταν ήμουν στο δωμάτιο, εγώ δεν μπορούσα καν να μπω μέσα”, επισημαίνει, αποκαλύπτοντας ότι ρώτησε την κόρη της LaToya τι έκαναν τα εγγόνια της στο γραφείο κηδειών: “Μου είπε ότι τα παιδιά αγκάλιαζαν και φίλαγαν τον Michael. Αν και ήταν νεκρός δεν σταματούσαν να τον αγκαλιάζουν”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης  Michael Jackson, υπογραμμίζοντας ότι η μικρή επηρεάστηκε πάρα πολύ από τον θάνατο του πατέρα της : “Ούρλιαζε κι έκλαιγε όταν πέθανε ο Michael φωνάζοντας “θέλω να έρθω μαζί σου μπαμπάκα, δεν θέλω να ζω χωρίς εσένα’. Η Paris υπέφερε πολύ μετά τον θάνατό του. Είχε φωτογραφίες του Michael σε όλους τους τοίχους του δωματίου της. Όποια φωτογραφία κι αν βρισκόταν μέσα, έπρεπε να είναι του Michael”.

Η γιαγιά Jackson, η οποία έχει 26 εγγόνια και 11 δισέγγονα,  είπε ότι η Paris τα πάει πολύ καλύτερα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες της και παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ