Ο Ρώσος κροίσος της Μόνικα

Ο Ρώσος κροίσος της Μόνικα

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του πολύκροτου διαζυγίου Μόνικα Μπελούτσι – Βενσάν Κασέλ.

Ενώ μέχρι προχθές όλα τα στοιχεία έδειχναν τον Γάλλο ηθοποιό ως υπεύθυνο για τον χωρισμό, καθώς είχε κουράσει την Ιταλίδα καλλονή με τον ελεύθερο τρόπο ζωής που είχε επιλέξει, χθες προέκυψαν νέα στοιχεία τα οποία αντιστρέφουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η εφημερίδα «La Repubblica» ισχυρίζεται στο χθεσινό ρεπορτάζ της πως αιτία του χωρισμού του ζευγαριού είναι ο έρωτας της Μπελούτσι για τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Τέλμαν Ισμαΐλοφ!

Ο μεγιστάνας, ο οποίος έχει αζέρικη καταγωγή, είναι γνωστός για την αδυναμία που τρέφει στις όμορφες γυναίκες. Οπως επίσης έχει και μια εμμονή με τις καλλονές που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρκεί να αναφέρουμε πως πέρυσι έδωσε 1.400.000 δολάρια προκειμένου να τραγουδήσει η Τζένιφερ Λόπεζ στο πάρτι των γενεθλίων του! Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που έκανε κάτι αντίστοιχο, καθώς οι δεξιώσεις και τα πάρτι εκατομμυρίων που διοργανώνει έχουν αφήσει εποχή.

Σε ένα από αυτά τα λαμπερά πάρτι γνωρίστηκε και με τη Μόνικα Μπελούτσι. Ηταν Μάιος του 2009 όταν ο 57χρονος επιχειρηματίας προσκάλεσε την Ιταλίδα σταρ στα λαμπερά εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Mardan Palace», το οποίο κατασκεύασε ο Ισμαΐλοφ στην Τουρκία, δίνοντάς του μάλιστα και το όνομα του πατέρα του. Ο Ρώσος επιχειρηματίας είχε πληρώσει αδρά τότε προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία κι άλλων διασημοτήτων, όπως η Σάρον Στόουν, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, η Μαράια Κάρεϊ, η Πάρις Χίτλον κ.ά.

Μάλιστα μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκε στα ρωσικά ΜΜΕ από εκείνη τη βραδιά έδειχνε τον Ισμαΐλοφ να χορεύει ενώ από το ταβάνι έπεφταν βροχή χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων! Οι εικόνες αυτές της κραιπάλης εξόργισαν έως και τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος θεώρησε απαράδεκτο σε καιρό οικονομικής κρίσης ένας Ρώσος μεγιστάνας να σπαταλάει τόσο προκλητικά τα χρήματά του στο εξωτερικό.

Οι φήμες λοιπόν θέλουν τη Μόνικα Μπελούτσι να εντυπωσιάστηκε από τον ανοιχτοχέρη 57χρονο και να υπέκυψε στο επίμονο φλερτ του. Αλλωστε η ίδια δεν έκρυψε ποτέ ότι της αρέσει να ζει πολυτελή ζωή. Οι μόνες κοινές τους φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής είναι αυτές από τη συνάντησή τους το 2009.

Σε αυτές ο Ισμαΐλοφ συνοδεύει την πληθωρική σταρ χαμογελαστός, κρατώντας την από το χέρι. Βλέποντας βέβαια κανείς αυτές τις φωτογραφίες δεν μπορεί να υποψιαστεί πως η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο θα παραδινόταν στον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος ομολογουμένως δεν είναι εμφανίσιμος, και θα πάρει την απόφαση να χαλάσει τον γάμο της για να είναι στο πλευρό του.

Ωστόσο ο έρωτας δεν κάνει διακρίσεις και είναι πιθανόν η Μόνικα Μπελούτσι να βρήκε άλλες αρετές στον 57χρονο που την κέρδισαν και την έπεισαν να εγκαταλείψει τον γοητευτικό σύζυγό της, ο οποίος, όπως η ίδια έχει δηλώσει επανειλημμένα, ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

Στην Τουρκία έριξε άγκυρα ο Ισμαΐλοφ

Ο Τέλμαν Ισμαΐλοφ ήταν μέχρι το 2009 ιδιοκτήτης της περίφημης αγοράς που λειτουργούσε στην Τσερκιζόφσκι της Μόσχας, τη μεγαλύτερη αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, όπου εργάζονταν 100.000 έμποροι. Λίγες ημέρες μετά την προκλητική επίδειξη πλούτου του Ισμαΐλοφ στα εγκαίνια του ξενοδοχείου του στην Τουρκία, που έκανε έξαλλο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οι ρωσικές αρχές έβαλαν λουκέτο στην αγορά επικαλούμενοι φαινόμενα μαύρης εργασίας, λαθραίας διακίνησης προϊόντων και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και κατέφυγε στην Τουρκία.

Το «αντίο»

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν διαρρεύσει, η τελευταία συνάντηση της Μόνικα Μπελούτσι με τον Βενσάν Κασέλ ήταν πριν από λίγο καιρό στο σπίτι που διατηρεί το ζευγάρι στη Βραζιλία. Ο Γάλλος ηθοποιός επέλεγε να περνά εκεί πολύ χρόνο, σε αντίθεση με τη σύζυγό του η οποία προτιμούσε την Ευρώπη.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ