Η Μόνικα κουράστηκε με τον Κασέλ

Η Μόνικα κουράστηκε με τον Κασέλ

«Ενας γάμος δεν ξέρουμε ποτέ πόσο θα διαρκέσει… Σήμερα μπορεί να λειτουργεί, αλλά σε έναν χρόνο δεν ξέρω», είχε δηλώσει σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγους μήνες η Μόνικα Μπελούτσι.

Και η ανακοίνωση του χωρισμού της με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της Βενσάν Κασέλ δείχνει είτε πως δούλευε από τότε στο μυαλό της την ιδέα του χωρισμού είτε πως απλώς τα λόγια της ήταν προφητικά.

Η είδηση του χωρισμού της πιο ποθητής γυναίκας του κόσμου από τον γοητευτικό σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε το διάσημο και αντισυμβατικό ζευγάρι να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

Πάντως, τα θερμά λόγια του Βενσάν Κασέλ για την πανέμορφη σύζυγό του σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα δεν προμήνυαν επ’ ουδενί ένα επικείμενο διαζύγιο: «Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ διαφορετικά ”ζώα”. Αυτό είναι πιθανόν και το κλειδί στη σχέση μας ύστερα από 18 χρόνια που είμαστε μαζί. Δεν μας ενδιαφέρει η έγκριση των άλλων ανθρώπων». Από αυτήν τη δήλωση μπορεί να εικάσει κανείς πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του απόφαση.

Η 48χρονη Μπελούτσι και ο 46χρονος Κασέλ είχαν έναν γάμο που για πολλούς έμοιαζε αντισυμβατικός. Ζούσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ξεχωριστά διαμερίσματα, εκείνη στη Ρώμη και εκείνος στο Παρίσι, και βρίσκονταν όταν ο ένας ένιωθε έντονα την ανάγκη να είναι κοντά στον άλλο. Το μοντέλο αυτό τους είχε γλιτώσει για πολλά χρόνια -όχι όμως για πάντα, όπως αποδείχτηκε- από τη φθορά της καθημερινής συμβίωσης και τη ρουτίνα.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες οργίαζαν. Η είδηση του χωρισμού τους μάλιστα, η οποία δημοσιεύθηκε πρώτα στο το περιοδικό «Closer» για να ακολουθήσει και η επίσημη επιβεβαίωσή της από τους εκπροσώπους των δύο ηθοποιών, δόθηκε από στενό φίλο τους, έναν από τους λίγους που γνώριζαν την οριστική απόφαση που είχε πάρει το ζευγάρι.

Κάποιοι ωστόσο επιχειρούν να βρουν απαντήσεις στις δηλώσεις που είχε κάνει η Μπελούτσι πριν από έναν μήνα σχετικά με την απιστία. Είχε πει σε συνέντευξή της: «Πιστεύω στην αγάπη, όχι στην ερωτική πίστη. Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, να ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι δίπλα σου αν τον χρειαστείς. Πιστεύω περισσότερο στην πίστη στην καρδιά παρά στην πίστη στο σώμα…». Ενώ όταν τη ρώτησαν εάν θέλει να το γνωρίζει όταν κάποιος την απατά, εκείνη απάντησε με νόημα: «Είναι καλύτερο να μην κάνεις ερωτήσεις…».

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο εκ μέρους του Κασέλ, κάτι που τον απομάκρυνε από τη Μόνικα. Υπήρξε δε και δημοσίευμα της «Daily Mail» που ανέφερε ότι οι τριγμοί στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, ενώ έντυπα σκανδαλοθηρικού χαρακτήρα δημοσίευαν εικόνες με τη Μόνικα να έχει τρυφερό τετ α τετ με τον Γάλλο σκηνοθέτη Φιλίπ Γκαρέλ, που ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν κάτι περισσότερο από μια φιλική επαγγελματική επαφή.

Ενδεικτικό, ωστόσο, της απόστασης που υπήρχε το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν και η έλευση της Μόνικα στην Πάρο για διακοπές μόνο με τις κόρες της Ντέβα και Λεονί. Η ίδια πάντως, στη δύσκολη αυτή στιγμή, είχε την αξιοπρέπεια και το θάρρος να δηλώσει δημόσια: «Ναι, ο Βενσάν κι εγώ χωρίζουμε. Οι ζωές μας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλο. Ο έρωτας όμως θα μείνει για πάντα».

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ