H ανακοίνωση του Usher για τον γιο του

H ανακοίνωση του Usher για τον γιο του

 

Την Δευτέρα ο 5χρονος γιος του διάσημου τραγουδιστή Usher είχε ένα ατύχημα στην πισίνα. Το παιδί νοσηλεύεται στην εντατική αλλά όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι σε θέση να μιλάει και να τρώει.

Το ατύχημα συνέβη, όταν ο γιος του Raymond V, έπιασε το χέρι του στον αγωγό και παραλίγο να πνιγεί.

Ο Usher εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους “ήρωες” που έσωσαν το παιδί του. Η δήλωση αναφέρει:

“Είμαι ευλογημένος και τυχερός για να πω ότι ο γιος μου V Usher είναι καλά και αναρρώνει. Είμαι συγκλονισμένος με τις προσευχές, την αγάπη και την υποστήριξη για την ευημερία της οικογένειάς μου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την θεία μου Rena, καθώς και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που εργάζονται για μας όλο το 24ωρο. 

Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους δύο άνδρες που έσωσαν τη ζωή του γιου μου, τον Eugene Stachurski και τον Ben. Είναι πραγματικοί ήρωες και είμαι βαθιά ευγνώμων σε αυτούς”.

Και μπορεί ο Usher να νιώθει ανακουφισμένος και ευτυχισμένος με την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του γιου του, αλλά η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού, Tameka Foster, κατέθεσε αγωγή για να πάρει εξ΄ ολοκλήρου την κηδεμονία, αφού όπως κατέθεσε ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής δεν μπορεί να φροντίσει το παιδί.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα χρόνο,ο Usher έχασε τον θετό 11χρονο γιο του (γιος της Tamara από προηγούμενο γάμο), ύστερα από δυστύχημα με το jet ski κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ