Χολίδης: Εκεί φαίνεται ο μάγκας

Χολίδης: Εκεί φαίνεται ο μάγκας

Έργένης και πάλι δηλώνει ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Hello!”. Ο γνωστός ερμηνευτής επιβεβαιώνει τον χωρισμό του με την Δούκισσα Νομικού και παίρνει πάνω του την ευθύνη.

“Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα “κατάφεραν” το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα, γιατί εγώ αντέχω”, είπε χαρακτηριστικά.

“Όλο αυτό τον καιρό ακούω και βλέπω και εγώ ο ίδιος να γράφονται γελοιότητες. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα απ΄ όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, που έχουν ανακατέψει μέσα σε αυτή τη ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο όλο αυτό γιατί κάποιος που με γνωρίζει καλά δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα. Θα αρκεστώ να σας πω ότι ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και εάν θέλει να επιμένει κάποιος να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία, επαναλαμβάνω εμένα και κανέναν άλλο” δήλωσε ο Χρήστος Χολίδης και συνέχισε: “Ας αρκεστούμε στο γεγονός ότι είμαι εργένης ξανά. Ίσως τελικά να είναι γεννημένος για εργένης”. 

 

Πηγή: Hello!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ