H Lohan ακύρωσε το ταξίδι στη Μύκονο;

H Lohan ακύρωσε το ταξίδι στη Μύκονο;

 

H Μύκονος θα ήταν ένας από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς στο ταξίδι της Lindsay Lohan. H Oprah, όμως, αλλιώς αποφάσισε και το κακό κορίτσι του Hollywood φαίνεται ότι την… υπάκουσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ.

Όλα άρχισαν όταν η Lindsay, μέσα από την κλινική αποτοξίνωσης, στην οποία είχε εισαχθεί μετά από δικαστική εντολή, είχε κλείσει εισιτήρια και είχε κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία της Ευρώπης, ως δώρο στον εαυτό της.

Το ταξίδι της θα άρχιζε στις 5 Αυγούστου, αλλά η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο, μετά από επικοινωνία με την Oprah Winfrey.

H δαιμόνια δημοσιογράφος, η οποία έχει πάρει υπό την προστασία της την Lindsay, την παρότρυνε να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υποτροπιάσει και να κάνει και πάλο χρήση ναρκωτικών ουσιών. Άλλωστε, η Lohan, πήρε εξιτήριο μόλις πριν από τρεις ημέρες.

Και δεν ακύρωσε το ταξίδι της γιατί σέβεται την άποψη της Oprah, αλλά γιατί οι δύο της έχουν και επαγγελματική σχέση.

Μόλις βγήκε από την κλινική, παραχώρησε αμέσως συνέντευξη στην Oprah και επίσης συμμετέχει σε μια σειρά 8 επεισοδίων, που θα προβληθεί από το ιντερνετικό κανάλι της δημοσιογράφου. Για αυτά θα εισπράξει δύο εκατ. δολάρια.

Άρα, είχε κίνητρο πολλών μηδενικών για να ακυρώσει το ταξίδι της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ