Υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας για την Kate

Υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας για την Kate

H Βρετανία ζει στους ρυθμούς της γέννησης του βασιλικού μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Και πανικός δεν επικρατεί μόνο έξω από το νοσοκομείο St. Mary, με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να “σκοτώνονται” για μια θέση που θα τους χαρίσει το καλύτερο στιγμιότυπο, αλλά και μέσα στο νοσοκομείο με τους εργαζόμενους από τη μια να είναι ενθουσιασμένοι και από την άλλη να υπογράφουν συμφωνητικά εχεμύθειας.

Η 25χρονη βοηθός ακτινολόγου, Lyza Marie Felicia, αποκάλυψε στο βρετανικό people.com ότι: “Υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας στην πτέρυγα. Πρέπει να υπογράφουμε όταν μπαίνουμε και όταν βγαίνουμε από εκεί. Πριν από δύο ημέρες ρώτησα κάποιον από την ασφάλεια αν ήρθε η Kate και το μόνο που μπόρεσε να μου πει ήταν ότι δεν έφτασε”.

Στη συνέχεια, δίνει μια γεύση μέσα από το νοσοκομείο και πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι:” Σε κάθε διάλειμμα για τσάι, ρωτούσα αν εκείνη έχει φτάσει. Αυτό είναι το θέμα της συζήτησης για εβδομάδες. Αλλά ξέρουμε, ότι είναι το βασιλικό μωρό, γι’  αυτό είναι μεγάλο θέμα και πρέπει να υπάρχει εχεμύθεια”.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την 25χρονη εργαζόμενη του νοσοκομείου, είναι ενθουσιασμένοι, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι θα τους επιτραπεί να φωτογραφηθούν με το βασιλικό μωρό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ