Πανικός έξω από το νοσοκομείο St. Mary στο Λονδίνο

Πανικός έξω από το νοσοκομείο St. Mary στο Λονδίνο

Τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι έχουν ήδη πιάσει θέση έξω από το νοσοκομείο St. Mary στο Λονδίνο, ώστε να καταγράψουν την πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William με το μωρό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “People”, η αστυνομία τοποθέτησε μια πινακίδα, με την οποία προειδοποιεί τους οδηγούς ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πάρκινγκ για τον μήνα Ιούλιο. 

Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι, έχουν ήδη στήσει για να απαθανατίσουν την ιστορική στιγμή, που το πριγκιπικό μωρό θα κάνει την εμφάνισή του.

Ο φωτογράφος Mark Stewart λέει: ” Όλοι θέλουμε μια θέση στην μπροστινή σειρά, για να ζήσουμε την ιστορία και να καταγράψουμε την πρώτη εμφάνιση του William  και της Kate με το μωρό. Είναι μια απο τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας και θέλουμε να την καταγράψουμε”.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, οι σκάλες έχουν ήδη στηθεί, ώστε όταν φτάσει η ώρα, να ανέβουν οι φωτογράφοι πάνω σε αυτές και να απαθανατίσουν την οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει το Παλάτι, η Kate αναμένεται να γεννήσει στα μέσα Ιουλίου. Βέβαια, ο βρετανικός Τύπος έχει την υποψία, ότι μπορεί η Δούκισσα να γεννήσει νωρίτερα και το Παλάτι να έχει δώσει άλλη ημερομηνία στην προσπάθειά του να παραπλανήσει.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: metro.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ