Τα μυστικά ομορφιάς της Μπελούτσι

Τα μυστικά ομορφιάς της Μπελούτσι

Τι κάνει η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι και διατηρεί το σώμα της σε άριστη φόρμα;

Η Iταλίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την εντυπωσιακή ομορφιά της και το γυναικείο, σέξι σώμα της. Αν και πλησιάζει τα 50 και είναι μητέρα 2 παιδιών, διαθέτει ακόμα ένα σφιχτό, γυμνασμένο σώμα με πλούσιες καμπύλες.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Iταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι προσέχει πολύ τις ποσότητες που καταναλώνει. Ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, χωρίς όμως να στερείται τίποτα. Αντιθέτως τρώει τα πάντα, απλά σε πολύ μικρές μερίδες. Όπως η ίδια δηλώνει: «Δεν είμαι ούτε παχιά, ούτε υπερβολικά αδύνατη. Έχω καμπύλες, μ’ αρέσει το φαγητό και απολαμβάνω τη ζωή».

Η Μόνικα Μπελούτσι αθλείται συστηματικά. Το αγαπημένο της σπορ είναι η κολύμβηση, όπου εξασκεί 4 φορές την ημέρα για 45 λεπτά περίπου. Η ηθοποιός δηλώνει ότι το συγκεκριμένο άθλημα τη βοηθά να διατηρεί τη γραμμή της και να καίει τις έξτρα θερμίδες. Απλά να αναφέρουμε ότι η κολύμβηση θεωρείται ιδανική άσκηση εκγύμνασης όλου του σώματος, βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και καίει από 300 μέχρι 600 θερμίδες την ώρα( αναλόγως την ένταση).

Επίσης, στις αθλητικές της δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται το jogging και η yoga, ενώ εξασκεί συστηματικά kickboxing, ένα άθλημα που «κόλλησε» από τον Γάλλο σύζυγο της, Βενσάν Κασέλ.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ