Lagerfeld:”Οι Έλληνες έχουν αηδιαστικές συνήθειες”

Lagerfeld:”Οι Έλληνες έχουν αηδιαστικές συνήθειες”

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο στο οποίο “στάζει” δηλητήριο, όχι μόνο για τις διάσημες κυρίες αλλά και για τους Έλληνες.

Το βιβλίο τιτλοφορείται “The World According To Karl”, θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ταράξει τα νερά.

Βέβαια, μερικά από όσα γράφει ο σχεδιαστής είναι γνωστά, όπως η αντιπάθειά του για την Pippa Midletton.

Εκτός από πρόσωπα, ο Karl Lagerfeld σχολιάζει και λαούς, όπως τους Έλληνες, τους Ιταλούς και τους Ρώσους.

Για την Ελλάδα γράφει: “Η Ελλάδα πρέπει να εργαστεί για να αποκτήσει μια πιο καθαρή εικόνα. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού υπάρχει η φήμη ότι είναι διεφθαρμένη. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι τα χρήματα θα πάνε εκεί, που πρέπει να πάνε. Κανένας δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθεις, όπως και οι Ιταλοί”.

Για τους Ρώσους γράφει: Αν ήμουν γυναίκα στη Ρωσία, θα ήμουν λεσβία, γιατί οι άντρες είναι πολύ άσχημοι”. 

Για την Adele λέει: “Είναι λίγο παχιά, αλλά έχει όμροφο πρόσωπο και θεική φωνή”.

Για τη βασίλισσα Ελισάβετ γράφει: “Μοιάζει με τη γιαγιά της, σε πιο βελτιωμένη έκδοση. Όσο για αυτά πο φοράει, άρχισε να έρχεται λίγο πιο κοντά στον εαυτό της”.

Στο στόχαστρό του μπαίνει και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama: “Δεν καταλαβαίνω την αλλαγή στα μαλλιά της. Λατρεύω την Michelle Obama, αλλά υπάρχει και μια παρουσιάστρια ειδήσεων με αυτό το κούρεμα. Ειλικρινά, δεν της ταιριάζει. Οι αφέλειες ήταν κακή ιδέα”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ