Το river party στο Νεστόριο επιστρέφει

Το river party στο Νεστόριο επιστρέφει

 

Το river party επιστρέφει και φέτος στο Νεστόριο Καστοριάς. Ήδη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών, που με τις μελωδίες τους θα γεμίσουν νότες το ποτάμι. Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να κατασκηνώσουν για πέντε ημέρες στη φύση και να απολαύσουν καλλιτέχνες νέους, αλλά και… παλαίμαχους, ροκ και έθνικ.

Οι ερμηνευτές που θα λάβουν μέρος είναι οι Τζίμης Πανούσης, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγέλακας, Γιάννης Χαρούλης, Μαριέττα Φαφούτη, Πάνος Μουζουράκης, Goin’ Through the Band, Burger Project, Imam Baildi, Tricky Pony, Μάριος Φραγκούλης, Mikael Delta, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Άληστις Πρωτοψάλτη, Μίλτος Πασχαλίδης, Στέλιος Ρόκκος και πολλοί άλλοι που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν και οι Γάλλοι Dun Inc.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει στο www.livetickets.gr και στ Public. Μάλιστα, τα 5ημερα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ενώ για λίγο ακόμα συνεχίζεται η προπώληση στην ειδική τιμή των 50 ευρώ”.

 

Πηγή: Espresso

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ