Τι γράφει το μπλουζάκι του Ράσελ Κρόου

Τι γράφει το μπλουζάκι του Ράσελ Κρόου

 

Την συμπάθειά του για την χώρα μας ο ηθοποιός αποφάσισε, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες, να την δείξει και εμπράκτως φορώντας ένα μπλουζάκι, στο οποίο αναγράφεται εμπρός και πίσω η λέξη «GREEECE».

 

Ινκόγκνιτο διακοπές στη Μύκονο έκανε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού Hello, ο Αυστραλός ηθοποιός Ράσελ Κρόου.

Ο ηθοποιός που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα, έφτασε στο «νησί των Ανέμων» το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με ιδιωτικό τζετ και αμέσως κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Belvedere» όπου διέμεινε.

Ο φακός του Hello συνέλαβε τον Ράσελ Κρόου και την παρέα του να απολαμβάνουν  το μπάνιο τους σε παραλίες του νησιού, καθώς και να δοκιμάζουν ελληνικές γεύσεις σε παραδοσιακή ταβέρνα στον Αγιο Σώστη. Την συμπάθειά του για την χώρα μας ο ηθοποιός αποφάσισε, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες, να την δείξει και εμπράκτως φορώντας ένα μπλουζάκι, στο οποίο αναγράφεται εμπρός και πίσω η λέξη «GREEECE».

Σημειώνεται ότι, ο 49χρονος ηθοποιός πριν επισκεφτεί τη χώρα μας είχε κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Ντουμπάι και στη Ρώμη, όπως χαρακτηριστικά είχε ενημερώσει τους φίλους του και θαυμαστές στο Twitter. Σχετικά με το ταξίδι του στην Ελλάδα είχα γράψει στις 15 Μαίου: «Μπορεί να ταξιδέψω στην Ελλάδα για πρώτη φορά….Τέλεια!….Yassou!».

 

 

 

 

 

 

Πηγή-φωτογραφίες: Ηello

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ