Έρχεται η “Ημέρα Ανεξαρτησίας” 2

Έρχεται η “Ημέρα Ανεξαρτησίας” 2

Η επική σύγκρουση ανάμεσα στους εξωγήινους και την αμερικανική πολεμική τεχνολογία, που είδαμε στο blockbuster της δεκαετίας του 90 “Ημέρα ανεξαρτησίας” θα έχει και συνέχεια. Συγκεκριμένα, θα βγουν δύο sequels της ταινίας, με τον τίτλο ID Forever μέρος 1 και μέρος 2.

Ο Roland Emmerich, σκηνοθέτης του Indepedence Day, που θα κάνει την σκηνοθεσία και των δύο sequel, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις δύο καινούριες περιπέτειες που ετοιμάζει. “Οι άνθρωποι ήξεραν ότι μια μέρα οι εξωγήινοι θα επέστρεφαν. Και ήξεραν ότι ο μόνος τρόπος για να ταξιδέψεις πραγματικά μέσα στο διάστημα είναι μέσα από σκουληκότρυπες. Έτσι για τους εξωγήινους θα χρειαζόταν 2 με 3 εβδομάδες ενώ για εμάς αυτό είναι 20 με 25 χρόνια”.  

Η λογική λοιπόν των δύο ταινιών είναι πως όλα διαδραματίζονται 20 χρόνια αργότερα από την πρώτη ταινία. Γι’ αυτό και ο στόχος είναι η πρώτη ταινία να βγει το 2016 (ακριβώς 20 χρόνια από την πρεμιέρα του Independence Day, η οποία είχε πραγματοποιηθεί το 1996). 

Όσο για τους πολεμιστές, που θα σηκώσουν το βάρος της επιβίωσης της ανθρωπότητας από τις νέες εξωγήινες εισβολές, ο σκηνοθέτης τόνισε ότι αποσκοπεί στην δημιουργία μιας νέας γενιάς ηρώων. Ένας από αυτούς θα είναι και o θετός γιος του ρόλου του Will Smith από την πρώτη ταινία. Επίσης, έχουν υπάρξει φήμες ότι έγινε πρόταση στον Will Smith να παίξει, αλλά αυτός ζήτησε το υπέρογκο ποσό των 50 εκατ. δολλαρίων και για τις δύο ταινίες μαζί.

ΠΗΓΗ:monopoli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ