ΦΩΤΟ-H εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον

ΦΩΤΟ-H εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον

H Δούκισσα του Κεϊμπριτζ, με εμφανή πλέον τα σημάδια της εγκυμοσύνης, δηλώνει αγχωμένη όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού.

Πίσω στα καθήκοντα και στις φιλανθρωπικές της υποχρεώσεις στη βρετανική πρωτεύουσα επέστρεψε η Κέιτ Μίντλετον έπειτα από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τους γονείς της και την αδερφή της, Πίπα Μίντλετον, στο εξωτικό νησί Μίστικ.

H 31χρονη μέλλουσα μητέρα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση-μετά την πολύκροτη δημοσίευση των φωτογρσαφιών της με μπιοκίνι από τις ιδιωτικές της στιγμές με το σύζυγό της στην Καραϊβική- και επισκέφτηκε το “Hope House”, ένα σπίτι που φιλοξενεί γυναίκες στην προσπάθειά τους να απεξαρτηθούν από ουσίες.

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της κρατούσε διαρκώς σταυρωμένα τα χέρια της στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ αργότερα εθεάθη να κρύβει διακριτικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα μπουκέτο λουλούδια που της πρόσφεραν οι γυναίκες του σπιτιού.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μάλιστα, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας: “Θα ήταν αφύσικο εάν δεν ήμουν αγχωμένη με την ιδέα του τοκετού όσο πλησιάζει ο καιρός. Είναι απολύτως ανθρώπινο”.

Πηγή: Hello!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ