DWTS: Οι τελευταίες ώρες πριν από τον τελικό

DWTS: Οι τελευταίες ώρες πριν από τον τελικό

Ανεβαίνει σιγά σιγά η αδρεναλίνη καθώς απομένουν μόλις λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Dancing With The Stars 3 και οι δύο μονομάχοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ηλίας Βρεττός και Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους μέσω facebook και twitter οι οποίοι τους ενθαρρύνουν προκειμένου να είναι καλά ψυχολογικά απόψε το βράδυ. Γύρω στις 16.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πρόβα τζενεράλε για τον αποψινό τελικό, όπως ανακοίνωσε η Ντορέττα από το Facebook ενώ ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά μέσω twitter του όλους όσοι τον εμψυχώνουν.

Ο τραγουδιστής μάλιστα υποσχέθηκε ότι δεν θα χορέψει απόψε για τον εαυτό του αλλά για τους φίλους του που τον στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα. Σε λίγες ώρες, η Ζέτα Μακρυπούλια θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή του τρίτου κατά σειρά σόου χορού, μετά την Έρρικα Πρεζεράκου που είχε κερδίσει το πρώτο και τον Αργύρη Αγγέλου που κέρδισε το δεύτερο Dancing with the stars. Από εμάς καλή επιτυχία και στους δύο και ας βγει νικητής εκείνος που θα χορέψει καλύτερα. Και όπως λέει και η Ζέτα, «ας χορέψουμε λοιπόν»…

Πηγή: Gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ