Η Lady Gaga στο χειρουργείο

Η Lady Gaga στο χειρουργείο

Η  Lady Gaga δεν μπορεί να περπατήσει και ακύρωσε τις επερχόμενες συναυλίες της. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το twitter.

Η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το γιατρό της, πάσχει από υμενίτιδα, μια φλεγμονή των αρθρώσεων.  Αυτό την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά το έκρυβε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μην δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της.

Η Gaga, όμως, δεν μπορεί να υποφέρει άλλο τους πόνους και ύστερα από συμβουλή του γιατρού, ακύρωσε τις συναυλίες της. Η ίδια παραδέχεται ότι δεν μπορεί να περπατήσει.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ύστερα από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και η διάσημη τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Έγραψε στο Twitter:

 

” Έκρυβα έναν τραυματισμό και ένα χρόνιο πόνο για καιρό τώρα, αλλά τον τελευταίο μήνα επιδεινώθηκε. Προσεύχομαι να θεραπευθεί”.

 

 

” Το έκρυψα από το προσωπικό μου, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Όμως ύστερα από τις τελευταίες εμφανίσεις, δεν μπορούσα να περπατήσω και ακόμα δεν μπορώ”.

 

” Ο θαυμαστές μου στο Σικάγο, στο Ντιτρόιτ και στο Χάμιλτον, ελπίζω να με συγχωρέσουν, όσο είναι δυνατό να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Είμαι συντετριμμένη και λυπημένη”

 

 ” Ελπίζω να θεραπευθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το μισώ αυτό. Το μισώ τόσο πολύ. Σας αγαπώ και συγγνώμη”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ