Αδάμ: Θέλω να ξαναπαντρευτώ

Αδάμ: Θέλω να ξαναπαντρευτώ

Για πρώτη φορά μετά την έκδοση του διαζυγίου της, η Εύη Αδάμ μιλά στο ΟΚ! για την σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο και για την πρόταση γάμου που είναι σίγουρη ότι θα της κάνουν.

Το 2012 ήταν μάλλον μια δύσκολη χρονιά για σένα.

Δύσκολη; Γιατί δύσκολη; Τα δύσκολα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και τα προβλήματα είναι για να τα περνάμε.

Δηλαδή, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν πέρσι να χωρίζεις;

Αυτά είναι παλιά νέα πια. Έχεις κάτι καινούργιο να με ρωτήσεις; Για όσους δεν το κατάλαβα, με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμισι χρόνο και έχει βγει και το διαζύγιο. Ίσως κάποιοι να φαντάζονταν ότι χωρίσαμε πριν από δύο-τρεις μήνες, γιατί δεν υπήρξε από μέρους μου μια ξεκάθαρη δήλωση, αλλά δεν μπορεί να με ρωτάνε ακόμα γι΄ αυτό όταν είμαι μόνη μου από τον Οκτώβριο του 2011.

Θεωρείς ότι η διακριτικότητα με την οποία προσπάθησες να διαχειριστείς ένα τόσο ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα σου γύρισε τελικά μπούμερανγκ

Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέμματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Και αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις μου αυτό που έλεγα είναι ότι είμαστε καλοί γονείς και αυτό που προέχει για εμάς είναι τα παιδιά μας. Συμφωνώ ότι ήταν μια διπλωματική απάντηση, δεν ήταν όμως διφορούμενη. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη επαφή με τα παιδιά κα μια φιλική σχέση μαζί μου, όπως πρέπει να έχουν δύο γονείς που είναι πολιτισμένοι. Είμαστε άλλωστε ενήλικες.

Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή.

Θα ήθελες να ξαναπαντρευτείς;

Ναι, αμέ. Και είμαι σίγουρη ότι θα έχω και άλλη πρόταση γάμου στο μέλλον. Επειδή ο πρώτος μου γάμος απέτυχε, δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για μένα.

Πηγή: OK!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ