Πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι τραγουδιστές;

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι τραγουδιστές;

Την οικογενειακή ατμόσφαιρα με… την δουλειά τους θα «παντρέψουν» τα Χριστούγεννα πολλοί από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές!

 

Δέσποινα Βανδή

Με την οικογένειά της στο σπίτι και στη συνέχεια στο «Posidonion» θα περάσει τις γιορτές η δημοφιλής τραγουδίστρια, που εύχεται να έχουμε και να δίνουμε αγάπη.

Vegas

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με την Δέσποινα Βανδή θα κάνουν Χριστούγεννα και οι Vegas. «Καλές γιορτές με πολλά Xmas πάρτι ευχόμαστε στο star.gr! Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», μας είπαν.

Κωνσταντίνος Αργυρός

«Τα Χριστούγεννα θα βρίσκομαι στην Αθήνα και, πιο συγκεκριμένα, στο “REX”μαζί με τον Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου. Ας σκεφτόμαστε θετικά όσο μπορούμε, για να μπορέσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλου του κόσμου».

Έλλη Κοκκίνου

Οικογενειακά θα περάσει τις γιορτές και η Έλλη Κοκκίνου. «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι καλά, να χαίρεται τις όμορφες στιγμές που έρχονται στη ζωή τους, να έρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην καθημερινότητά τους».

Δέσποινα Ολυμπίου

«Ευχή μου για τα Χριστούγεννα αλλά και για τη χρονιά που μας έρχεται είναι να μη χάσουν οι Έλληνες την ελπίδα και τα όνειρά τους. Να έχουμε όλοι τροφή στο σπίτι μας, για να φροντίζουμε περισσότερο για την τροφή της ψυχής μας. Ας είναι αυτή η περίοδος που διανύουμε ένα μάθημα και μια αφύπνιση για ένα καλύτερο μέλλον, με μια καλύτερη κυβέρνηση, με καλύτερη υποδομή, καλύτερες παροχές, καλύτερη ζωή για να βλέπουμε περισσότερα χαμόγελα στο δρόμο, περισσότερη εμπιστοσύνη και ηρεμία. Και τέλος ελευθερία στο νησί μου την Κύπρο, το οποίο και θα επισκεφτώ φέτος στις γιορτές για δύο λόγους. Για να βρίσκομαι κοντά στους αγαπημένους μου, οικογένεια και φίλους αλλά και για να τραγουδήσω στην πόλη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς στο star.gr για την αγάπη και τη στήριξη και σας εύχομαι υγεία, αγάπη και χαρά στη ζωή σας, αλλά και δύναμη να ξεπερνάτε τις δυσκολίες».

Νίκος Βουρλιώτης

Οι γιορτές θα τον βρουν και φέτος στην Αθήνα, καθώς είναι στο “Club 22” με τον Πάνο Κιάμο και την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και στο “Θέατρον” όπου παρουσιάζεται το μιούζικαλ “Fame”. Για τους αναγνώστες του star.gr ο NiVo είπε: «καλές γιορτές σε όλους με πολλά χαμόγελα κι αισιοδοξία για τη νέα χρονιά και με διάθεση για αλλαγές».

Shaya

«Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γιορτές που όλοι επιλέγουν να τις περάσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, έτσι κι εγώ τα τελευταία χρόνια τις περνάω με τους αγαπημένους μου fans, μπορεί να μην είμαι με την οικογένειά μου αλλά η αγάπη που μοιράζομαι με το κοινό μου είναι εξίσου μεγάλη και με γεμίζει απόλυτα!», μας είπε η Shaya και συνέχισε: «φέτος φρόντισα βέβαια να δω και την οικογένειά μου λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα κι έτσι είμαι πλήρης! Για τον νέο χρόνο εύχομαι για όλους μας να είμαστε υγιείς, να έχουμε κουράγιο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και να βλέπουμε με αισιοδοξία και χαμόγελο το μέλλον, έτσι θα είναι όλα πιο εύκολα! Να είστε όλοι καλά!!».

REC

«Οι REC ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας όλα γύρω μας αυτά τα Χριστούγεννα να λάμπουν και να είναι πιο “Γιορτινά”..υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο».

Ελισάβετ Σπανού

Με Βασίλη Καρρά, Πάολα και Παντελή Παντελίδη θα «υποδεχθεί» τα Χριστούγεννα η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είπε για τους αναγνώστες μας: «χρόνια πολλά! Εύχομαι να μη λείψουν σε κανέναν η υγεία, η αγάπη και η αισιοδοξία και να μην ξεχάσουμε να κάνουμε όνειρα».

Στέλλα Καλλή

Στην πίστα του «VOX», με τον Πάνο Καλίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη, θα κάνει Χριστούγεννα η ταλανούχα τραγουδίστρια, που εύχεται στους αναγνώστες του star.gr «η νέα χρονιά να φέρει υγεία, καλή διάθεση και δύναμη να χαιρόμαστε τη ζωή, παρόλες τις δυσκολίες της».

Γιώργος Σαμπάνης

Στην Αθήνα θα γιορτάσει ο Γιώργος Σαμπάνης και μας κλείνει ραντεβού στο «Baraonda» για να διασκεδάσουμε μαζί. «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει ό,τι μας στέρησε ο προηγούμενος κι ακόμα περισσότερα».

Ελευθερία Ελευθερίου

«Τις γιορτές θα τις περάσω στην Αθήνα, στο “Club 22” όπου εμφανίζομαι με τον Πάνο Κιάμο και τους Goin’ Through. Σε όλους αγάπη και υγεία πάνω απ’ όλα! Αυτές οι γιορτές να είναι όμορφες, απλές, αγνές κι αγαπημένες με δικούς μας ανθρώπους! Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά γεμάτη θετική σκέψη και χαμόγελα!», μας είπε η Ελευθερία.

Στέλιος Λεγάκης

Με την οικογένειά του και αναμένοντας την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού θα περάσει τις γιορτές ο νικητής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». «Καλά Χριστούγεννα εύχομαι στο star.gr με υγεία και τρέλααααα! Ευχαριστώ για την υποστήριξη», μας είπε!

ΠΗΓΗ: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ