Αύριο η πρεμιέρα της ταινίας “Αν”

Αύριο η πρεμιέρα της ταινίας “Αν”

To ζευγάρι των πρωταγωνιστών της πολυαναμενόμενης ταινίας “Αν”, που βγαίνει αύριο στους κινηματογράφους, μιλά για τη συναρπαστική του συνάντηση στη μεγάλη οθόνη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό “OK!”.

Αυτή η ταινία άλλαξε τη ζωή σου, Χριστόφορε;

Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα, δεν ξέρω πού θα βγει. Επειδή είναι ένα άλλο Μέσο, το βράδυ της πρεμιέρας κατάλαβα πόσο μεγάλο πράγμα ήταν. Γύρισα και είπα στην Μαρίνα που καθόταν δίπλα μου: “Η ταινία παίζεται στο σινεμά!”. Τα περσινά Χριστούγεννα ακόμα έγραφα το σενάριο και σε λιγότερο από ένα χρόνο το “Αν” ολοκληρώθηκε και βγαίνει αύριο στις αίθουσες.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας τα τελευταία 7 χρόνια;

Χριστόφορος: Η δική μου άλλαξε πάρα πολύ. Μαθαίνω να αγαπάω αλλιώς και να εκτιμάω αλλιώς. Δεν ξέρω αν έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, ξέρω ότι έχω μεγαλώσει.

Μαρίνα: Ακριβώς πριν από 7 χρόνια η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Σαν να ξαναγεννήθηκα. Άλλαξε ριζικά ο τρόπος που έβλεπα τη ζωή.

Πώς βιώσατε αυτή την συνεργασία;

Μαρίνα: Ένιωθα ασφαλής πως όλα είναι υπό έλεγχο και μέσα σε όρια στα οποία δεν κινδύνευα να εκτεθώ, Αυτό μου επέτρεπε να ρισκάρω και να δοκιμάζω. να είμαι ελεύθερη και δημιουργική.

Χριστόφορος: Όταν έγραφα το σενάριο δεν είχα τη Μαρίνα στο μυαλό μου. Μέχρι τότε γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Όταν το ολοκλήρωσα, μου την πρότεινε η Village. Συναντηθήκαμε και στα πρώτα δύο λεπτά της ανάγνωσης ήμουν σίγουρος ότι ήταν ιδανική για τον ρόλο. Με εντυπωσίασε αμέσως με τις εύστοχες παρατηρήσεις της πάνω στο σενάριο.

Μαρίνα, ποια σκηνή από την ταινία σε σημάδεψε και γιατί;

Υπάρχει μία σκηνή που ήταν ξεχωριστή εμπειρία για μένα, αλλά δεν μπορώ να την αναφέρω γιατί θα προδώσω το τέλος της ταινίας. Επίσης ευχαριστήθηκα πολύ τις κωμικές μας σκηνές και εκείνες του χιονιού και της βροχής, γιατί είχαν τεχνικές απαιτήσεις και όλο το συνεργείο ήταν “στα κόκκινα” ανεβάζοντας ευχάριστα την αδρεναλίνη. 

Πηγή: OK!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ