Όταν ο Νίκος συνάντησε τη Ζέτα

Όταν ο Νίκος συνάντησε τη Ζέτα

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησαν στο περιοδικό “ΟΚ!” για την προσωπική τους ζωή και όλες τις φήμες που τους αφορούν.

Νίκο, κυκλοφορεί η φήμη ότι είσαι δύσκολος στις συνεργασίες σου και αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο ειδήσεις που σε αφορούν, στις περισσότερες αναφέρεται ότι έχεις τσακωθεί με τους συναδέλφους σου.

Ζέτα: Θα μου επιτρέψεις να μιλήσω εγώ γι΄ αυτό. O Νίκος έχει βγάλει αυτή τη φήμη προς τα έξω και ίσως στην αρχή να μην τον ενοχλούσε κιόλας γιατί δεν είναι από τους ανθρώπους που νοιάζονται και τόσο πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι. Κατά την γνώμη μου, η εικόνα αυτή βγαίνει από άμυνα και επειδή είναι τρομερά μαχητικός και διεκδικητικός δεν τον ενδιέφερε αν κάποιος θα έλεγε γι΄ αυτόν: “Ο Νίκος δεν μου μίλησε απότομα”. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Επεξεργάζεται διαφορετικά τα πράγματα και δεν τσακώνεται με το παραμικρό. Στην παρέα είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Είναι ευαίσθητος, συμπονετικός, δοτικός και επειδή μου έχει επιτρέψει να δω τις αδυναμίες του αντιλαμβάνομαι ότι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του για να βρει τις ισορροπίες του.

Στην παράσταση, ως Βικτώρια Παπατζάλα που είναι το όνομα της ηρωίδας που υποδύεσαι, λες κάποια στιγμή ότι καίγεσαι να μάθεις πότε θα παντρευτεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Αντιλαμβάνεσαι πόση αλήθεια κρύβεται σε αυτή τη φράση;

Νίκος: Η αλήθεια είναι πιο πολύ καίγονται όλοι οι άλλοι για το πότε θα παντρευτούν, εκτός από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους.

Ζέτα: Ε, δεν καίγεται και όλη η Ελλάδα. Αυτοί που ίσως ενδιαφέρονται να μας δουν παντρεμένους είναι τα media.

Ζέτα, σου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Μιχάλης;

Ζετα: Δεν περιμένεις βέβαια να απαντήσω.

Νίκος: Προς το παρόν, δεν την αφήνω εγώ να παντρευτεί γιατί έχουμε πολλή δουλειά εδώ. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το κάνεις έτσι για να δεις τον εαυτό σου σε πέντε εξώφυλλα. Παίρνεις τον χρόνο σου. Όσο χρειάζεται ο καθένας.

Ο Μιχάλης πάντως έχει δηλώσει ότι έχει βρει το άλλο του μισό και είναι έτοιμος για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Ζέτα: Αυτή είναι μια εσφαλμένη εντύπωση γιατί μεταξύ μας υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων σε αυτό το θέμα. ΑΠλώς κάποιες φορές είμαι πιο μαζεμένη γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει πάντα η σκέψη ότι αν πω κάτι παραπάνω, την επόμενη μέρα θα με σχολιάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Νίκος: Και λίγο λες. Δεν υπάρχουν θέματα για να σχολιάσει κανείς αυτήν την περίοδο.

Ζέτα, η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας την πρεμιέρα του Dancing with the Stars είπε ότι της φάνηκε πως ο Γιάννης Λάτσιος ενοχλήθηκε από τα σχόλια που έκανες για τις βαθμολογίες που έβαζε. Αντιλήφθηκες κάτι τέτοιο;

Ζέτα: Με τον Γιάννη εντός και εκτός του Dancing with the Stars έχουμε αυτό το χιούμορ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν άλλαξε κάτι φέτος, ώστε να φαίνεται προς τα έξω το αντίθετο.

Πηγή: OK!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ