Άϊνταχο: Άνδρας μαχαίρωσε πίθηκο

Άϊνταχο: Άνδρας μαχαίρωσε πίθηκο

 

Οι αστυνομικές αρχές στην πόλη Μπουάζ του Αϊνταχο των ΗΠΑ, συνέλαβαν χθες έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι εισέβαλε παρανόμως σε χώρο όπου φιλοξενούνταν πίθηκοι στον ζωολογικό κήπο της πόλης και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένα από τα πρωτεύοντα θηλαστικά, αναφέρει η ιστοσελίδα της τοπικής αστυνομίας.

 

 

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Μάικλ Τζέι Γουότκινς, 22 ετών, βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για το θάνατο του πιθήκου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γουότκινς φέρεται να έσπασε την περίφραξη γύρω από τον χώρο όπου φιλοξενούνταν οι πίθηκοι το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Λίγη ώρα μετά ανακαλύφθηκε από φύλακες του ζωολογικού ένας πίθηκος σοβαρά τραυματισμένος. Οι φύλακες μετάφεραν εσπευσμένα το θηλαστικό στην κλινική του ζωολογικού κήπου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Υπεύθυνοι του κήπου είπαν ότι η αιτία του θανάτου ήταν τραύματα που έφερε ο πίθηκος στο λαιμό και το κεφάλι, από αμβλύ αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

 

 

Ο Αρχηγός της αστυνομίας του Μπουάζ δήλωσε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας και οι υποδείξεις πολιτών, οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ