Νέα ισραηλινή επιδρομή

 

Νέα ισραηλινή επιδρομή 

Το αρχηγείο της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα επλήγη από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της ισλαμιστικής οργάνωσης υπό τον έλεγχό της οποίας τελεί η Λωρίδα της Γάζας.

“Το αρχηγείο της κυβέρνησης αποτέλεσε στόχο τεσσάρων αεροπορικών επιδρομών και η κυβέρνηση υπογραμμίζει ότι παραμένει στις θέσεις της και στέκεται στο πλευρό του λαού”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της σήμερα, τέταρτη ημέρα της ισραηλινής επιχείρησης εναντίον του παλαιστινιακού αυτού εδάφους. Το κτίριο υπέστη σημαντικές ζημιές, αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Το κτίριο, που βρίσκεται στη συνοικία Νάσερ της πόλης της Γάζας, έχει σχεδόν καταστραφεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και στελέχη της Χαμάς.

“Μερικές πλευρές του αρχηγείου καταστράφηκαν και τα παρακείμενα σπίτια υπέστησαν ζημιές μετά το βάρβαρο ισραηλινό βομβαρδισμό”, είπε εκπρόσωπος του παλαιστινιακού κινήματος.

“Στόχος του ισραηλινού στρατού ήταν το αρχηγείο (του επικεφαλής της κυβέρνησης της Χαμάς) Ισμαήλ Χανίγια στη Γάζα”, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

“Τις τελευταίες έξι ώρες ο στρατός έπληξε 85 νέες θέσεις τρομοκρατών”, αναφέρει ο στρατός στο λογαριασμό του στο Twitter.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ