Ελεύθερος ο Φρέντι Σταρ

Ελεύθερος  ο Φρέντι Σταρ

Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ο ηθοποιός Φρέντι Στάρ για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρώην παρουσιαστή του BBC, Τζίμι Σάβιλ.

Ο 69χρονος βρετανός ηθοποιός και τραγουδιστής Φρέντι Στάρ, ο οποίος ήταν δημοφιλής τη δεκαετία του ’70, συνελήφθη χτες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, σχετικά με την έρευνα για το σκάνδαλο κακοποίησης ανηλίκων, από τον πρώην παρουσιαστή του BBC, Τζίμι Σάβιλ, ανέφεραν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι η δεύτερη σύλληψη για την συγκεκριμένη υπόθεση μετά από αυτή της περασμένης Κυριακής, όταν συνελήφθη και ανακρίθηκε ο πρώην ποπ σταρ, Γκάρι Γκλίτερ, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Η αστυνομία ήταν αυτή που ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο για το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όμως τα τηλεοπτικά δίκτυα BBC News και Sky News ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Φρέντι Σταρ.

«Ένας πολίτης από το Γουοργουικσάιρ της κεντρικής Αγγλίας, συνελήφθη γύρω στις 17.45 μ.μ. ως ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση, και τέθηκε υπό κράτηση.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Scotland Yard.

Μια ενήλικη γυναίκα κατηγόρησε τον Σταρ για σεξουαλική κακοποίηση όταν αυτή ήταν μόλις 14 ετών. Τα γεγονότα συνέβησαν σε ένα καμαρίνι του BBC στη δεκαετία του 1970.

«Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν άγγιξα ένα κορίτσι ανήλικο», είπε ο ηθοποιός και τραγουδιστής της δεκαετίας του 70, υποστηρίζοντας ότι θέλει να κληθεί από την αστυνομία για να αποδείξει την αθωότητά του.

 

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ