Γεύση Σαντορίνης στην Αυστραλία…

H ποικιλία αμπέλου «ασύρτικο», προέλευσης Σαντορίνης, άρχισε να καλλιεργείται στην Αυστραλία και το 2015 αναμένεται να αρχίσει και η παραγωγή του κρασιού.Ήδη, αφού έληξε η περίοδος καραντίνας για τα κλήματα που είχαν αγοραστεί από την Ελλάδα, από οινοποιείο στην περιοχή Κλερ Βάλεϊ, άρχισε το φύτεμα των αμπελιών.Ο πρώτος αμπελώνας με ασύρτικο είναι πλέον πραγματικότητα στην Αυστραλία και αναμένεται ότι τα κλήματα θα παράξουν κρασί για πρώτη φορά το 2014- 15.      

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ