«Η Αμερική αλλάζει πορεία»

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, Πολ Ράιαν αναμένεται να πει στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος, ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ και ο ίδιος θα προσπαθήσουν να επιλύσουν τη βαθιά δημοσιονομική κρίση εάν εκλεγούν, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας του που διέρρευσαν

«Η Αμερική πρέπει να αλλάξει πορεία», θα πει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Μιτ Ρόμνεϊ, ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών των ρεπουμπλικάνων, που παρακολουθούν τις εργασίες του συνεδρίου του κόμματος στην Τάμπα, της Φλόριντα.

«Το έργο που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολο», σχεδιάζει να πει στην ομιλία του το βράδυ στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

«Εμείς δεν θα αφήσουμε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να κατηγορήσουμε τους άλλους για την δική μας ευθύνη. Το έργο μπροστά μας θα είναι δύσκολο. Αυτά τα χρόνια απαιτούν το καλύτερο από εμάς, από όλους μας, αλλά μπορούμε να το κάνουμε» αναμένεται να πει επίσης ο Πολ Ράιαν.

Επίσης θα αναφέρει ότι οι ρεπουμπλικάνοι έχουν σχέδιο για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης με στόχο τη δημιουργία 12 εκατ. θέσεων εργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ