Τζόνι Ντεπ: Οι δύο πρώην του στέκονται στο πλευρό του – Τι δήλωσαν Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντίς

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν δίπλα στον Τζόνι Ντεπ συνολικά οι Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντίς και ο σύντροφός τους δεν άσκησε ποτέ βία εναντίον τους ανέφεραν και οι δύο ηθοποιοί σε δηλώσεις στήριξης του Χολιγουντιανού αστέρα εναντίον της Άμπερ Χερντ, ενώ συνεχίζεται στο Λονδίνο η εκδίκαση της αγωγής δυσφήμησης του Ντεπ κατά της Sun.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Ντεπ Γουινόνα Ράιντερ και η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του Βανέσα Παραντίς ήθελαν και οι δύο να καταθέσουν μέσω βιντεοκλήσης για να στηρίξουν τον ηθοποιό στη δικαστική διαδικασία. Ενώ ειπώθηκε ότι πλέον δεν θα καλούνταν ως μάρτυρες οι δύ ογυναίκες, το δικαστήριο εξέδωσε ολόκληρες τις δηλώσεις του όπου υπογραμμίζεται το σοκ τους από τις κατηγορίες για κακοποίηση της Άμπερ Χερντ από τον Ντεπ. Η Ράιντερ που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ντεπ για τέσσερα χρόνια, έγραψε στη δήλωσή της: “Γνωρίζω τις κατηγορίες για βία που δημοσιοποιήθηκαν για το διάστημα των τελευταίων ετών από την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ. Ήξερα τον Τζόνι πολύ καλά πριν από χρόνια. Ήμασταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και τον θεωρούσα ως έναν από τους καλύτερούς μου φίλους και τόσο κοντά σαν οικογένειά μου. Θεωρώ τη σχέση μας σαν μία από τις σημαντικότερες της ζωής μου. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσω από τη δική μου εμπειρία καθώς προφανώς δεν ήμουν παρούσα στη διάρκεια του γάμου του με την Άμπερ. Αλλά από την εμπειρία μου που ήταν τόσο διαφορετική, σοκαρίστηκα εντελώς, μπερδεύτηκα και αναστατώθηκα τις κατηγορίες εναντίον του. Η ιδέα ότι είναι απίστευτα βίαιος άνθρωπος είναι κάτι εντελώς ξένο από τον Τζόνι που γνωρίζω και αγαπώ. Δεν μπορώ να χωρέσω στο μυαλό μου αυτές τις κατηγορίες. Δεν ήταν ποτέ, ποτέ βίαιος μαζί μου. Δεν με κακομεταχειρίστηκε ποτέ, ποτέ με κανέναν τρόπο. Δεν υπήρξε ποτέ βίαιος ούτε κακομεταχειρίστηκε κανέναν που έχω δει. Ειλικρινά και αληθινά τον γνωρίζω ως έναν πολύ καλό άνθρωπο, ένα εξαιρετικά στοργικό άνδρα, που νοιάζεται απίστευτα και που ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου και με τους ανθρώπους που αγαπά, και ένιωθα μεγάλη ασφάλεια κοντά του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Τζόνι είναι αδύνατο να πιστέψω ότι αυτοί οι φριχτοί ισχυρισμοί είναι αληθείς. Με αναστατώνει φοβερά, καθώς τον ξέρω τόσο”.

Επίσης, η Παραντίς που ήταν με τον Ντεπ για 14 χρόνια, έως το 2012, οπότε γνώρισε τη Χερντ, έγραψε: “Εργάζομαι ως μουσικός, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και μοντέλο. Ξέρω τον Τζόνι περισσότερα από 25 χρόνια. Υπήρξαμε σύντροφοι για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε δύο παιδιά μαζί. Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών ξέρω τον Τζόνι ως έναν ευγενικό, στοργικό, γενναιόδωρο και μη βίαιο άνθρωπο και πατέρα. Στα κινηματογραφικά πλατό ηθοποιοί, σκηνοθέτες και ολόκληρα τα συνεργεία τον λατρεύουν γιατί είναι ταπεινός και σέβεται τους πάντες, ενώ είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχω δει. Γνωρίζω τους ισχυρισμούς τους οποίους η Άμπερ Χερντ διατυπώνει δημοσίως για τέσσερα χρόνια τώρα. Δεν έχουν καμία σχέση με τον αληθινό Τζόνι που έχω γνωρίσει και από προσωπική μου εμπειρία εδώ και πολλά χρόνια μπορώ να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί μου ούτε με κακομεταχειρίστηκε. Έχω δει ότι αυτές οι εξοργιστικές δηλώσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και επίσης προκάλεσαν ζημιά στην καριέρα του επειδή δυστυχώς οι άνθρωποι πίστεψαν τα ψευδή γεγονότα. Είναι τόσο δυσάρεστο καθώς έχει βοηθήσει τόσους ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, με καλοσύνη και γενναιοδωρία”.

Πριν ξεκινήσει η δίκη την προηγούμενη εβδομάδα, εκπρόσωπος της Χερντ επέμενε ότι οι εμπειρίες των δύο γυναικών δεν είχαν καμία σχέση με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία. “Χαιρόμαστε που αυτές δεν έχουν την ίδια εμπειρία με την κυρία Χερντ, αλλάη εμπειρία μίας γυναίκας δεν καθορίζει την εμπειρία μίας άλλης”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ