Στη δίνη του σκανδάλου Έπσταϊν ο πρίγκιπας Άντριου – Χωρίς τελειωμό οι αποκαλύψεις- ΦΩΤΟ

Νέες λεπτομέρειες από την ανήθικη συμπεριφορά του πρίγκιπα Άντριου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ολοένα και περισσότερο ανοίγουν στόματα ανθρώπων που τον είχαν ζήσει και τον γνώριζαν.

Ο έκπτωτος πρίγκιπας που έχει βρεθεί στη δίνη του σκανδάλου Έπσταϊν, του καταδικασθέντα για παιδεραστία δισεκατομμυριούχου, φέρεται να απολάμβανε το μασάζ από δύο γυναίκες ταυτόχρονα, σύμφωνα με μαρτυρία πρώην φίλου του. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι στα πριβέ πάρτι της υψηλής κοινωνίας νεαρά μοντέλα κάθονταν στα πόδια του Άντριου.

Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται τρεις εβδομάδες μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον ίδιο ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη 17χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς στην έπαυλη της Μπελγκράβια που ανήκε στην Τζισλέν Μάξουελ, η οποία κατηγορείται ότι προήγαγε νεαρές γυναίκες στον Έπσταιν. 

Πηγή που δεν κατονομάζεται και πήγαινε στα πάρτι μαζί με τον Άντριου, μετά το διαζύγιό του από τη Σάρα Φέργκιουσον το 1996, αποκάλυψε ότι νεαρά μοντέλα τύλιγαν τα χέρια τους γύρω του και τον αποκαλούσαν “Άντι αγάπη μου”.

Όπως είπε η κοσμική περσόνα, η σεξουαλική όρεξη του πρίγκιπα ήταν σε δημόσια θέα σε πάρτι που διεξήγαγε ένας Βρετανός έμπορος Τέχνης και η εξωτική αλλοδαπή σύζυγός του στο τέλος των 90’s, όπου ο Άντριου είχε καθίσει χαλαρά ενώ τα μοντέλα κάθονταν στην αγκαλιά του. Ενώ σηκωνόταν η μία η άλλη έπαιρνε τη θέση της, είπε ο φίλος στο διαδικτυακό περιοδικό Airmail. 

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται αμέσως μετά τις καταθέσεις της Βιρτζίνια Ρόμπερτς στα δικαστικά έγγραφα τον Αύγουστο, όπου ισχυριζόταν ότι η Μάξουελ έκανε σχεδόν καθημερινά σεξ με ανήλικα κορίτσια, αν και η ίδια η κόρη του μεγιστάνα των Μέσων Ρόμπερτ Μάξουελ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε απρέπεια. 

Στιλίστρια ονόματι Λούσι, που έβγαινε για ένα διάστημα με τον Άντριου, αποκάλυψε πώς ο Δούκας του Γιορκ απολάμβανε μασάζ από δύο γυναίκες γιατί του άρεσε η αίσθηση από τέσσερα χέρια πάνω του.

Περιγράφοντας τη σχέση της με τον πρίγκιπα είπε: “Είχε σεβασμό. Σεξουαλική, λίγο έντονη, αλλά απολύτως απλή. Υπήρχε λίγο κυνηγητό γύρω από τον καναπέ αλλά όχι με επιθετικό τρόπο. Του άρεσε ιδιαίτερα το μασάζ από τέσσερα χέρια, όπου δύο γυναίκες του έκαναν ταυτόχρονα. Όταν στη συνέντευξη του BBC αναφέρθηκε το μασάζ στα πόδια αμέσως σκέφτηκα ‘ναι, αυτός είναι’ ” σημείωσε.

Παρά τη συμπεριφορά του, η γυναίκα επέμενε ότι ο Άντριου ήταν πάντα κύριος και ποτέ δεν έκανε κάτι φριχτό ή απρεπές, εκτός  από το γεγονός ότι απέφευγε να πάρει τον λογαριασμό.

“Πρότεινα ένα απόγευμα να πάμε σινεμά. Είπε ‘τέλεια, πόσα εισιτήρια αγόρασες;’. Ξαφνιάστηκα λίγο και είπα ‘θα αγόραζα δύο’ αλλά αυτός είπε ότι θα έπρεπε να πάρουμε εφτά και για την ασφάλειά του”. 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιέφερε να πηγαίνει μόνο με γυναίκες από τα βασιλικά σαλόνια, καθώς μία φορά είχε συσχετιστεί και με μοντέλο εσωρούχων από την Καλιφόρνια που δοκίμαζε την τύχη της στο Χόλιγουντ. Του είπαν να αποφεύγει άτομα σαν εκείνη και εκείνος απάντησε “γιατί;”. “Δεν είχε καθόλου συναισθηματική νοημοσύνη” είπε η Λούσι. 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ