Άγρια επίθεση σε ένα μοντέλο και μια ηθοποιό έξω από μπαρ – Τις ξυλοκόπησαν ενώ έφευγαν

Μία ηθοποιός και ένα μοντέλο δέχθηκαν άγρια επίθεση έξω από ένα μπαρ στο Μίνταουν. Η 43χρονη ηθοποιός, Jennifer Agostini, και το 47χρονο μοντέλο Prendinellys Garcia, βρίσκονταν στο Sky Room για τα γενέθλια φίλου τους, όπως αναφέρει η μήνυση που κατέθεσαν. Μάλιστα είχαν κάνει και μεγάλο λογαριασμό, πάνω από 1000 δολάρια και αποφάσισαν να φύγουν περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Όμως ενώ έβγαιναν από το μπαρ δέχθηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν από μια ομάδα 10 με 15 ατόμων που φώναζαν “λευκά καθάρματα”, “βρώμικες σκύλες”, “$%^# αυτές τις λευκές σκύλες και πάρτε τα λεφτά τους” και άλλες εκφράσεις που αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα.

“Επικράτησε ένας πανικός ενώ φεύγαμε. Μας επιτέθηκαν, δεν μπορώ καν να σας πω πόσοι ήταν” δήλωσε η Agostini, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Brooklyn Ties” τον Μάρτιο, στη NY Post.

“Είμαι από τους βασικούς χαρακτήρες της σειρά που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και τώρα πρέπει να κάνω αρκετές πλαστικές επεμβάσεις και πρέπει να κάνω μαγνητική στο κεφάλι μου στο κέντρο διασείσεων.

Οι φωτογραφίες της ηθοποιού μετά τον ξυλοδαρμο σοκάρουν, καθώς έχει μελανιές και είναι εμφανώς πρησμένη από τα χτυπήματα.

“Παραμόρφωσαν τα πρόσωπα αυτήν των όμορφων γυναικών” δήλωσε ο σύζυγος της Garcia, Cal Stuart.

Αν και δεν γνωρίζουν τους λόγους για την επίθεση, ζητούν από το δικαστήριο το μπαρ να παραδώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με της πληροφορίες της εφημερίδας, το περιστατικό ξεκίνησε όταν μια από τις φίλες των δύο γυναικών προσπάθησε να μπει στο μπαρ γιατί είχε ξεχάσει την πιστωτική του κάρτα. Ένας πορτιέρης τότε την έσπρωξε και ξεκίνησε μια λογομαχία.

“Με έσπρωξαν στο έδαφος και οκτώ άτομα πήδηξαν πάνω μου και με χτυπούσαν με αγριότητα. Έχω πέντε ράμματα στο κεφάλι μου. Το ένα μάτι μου είναι κλειστό. Έχω πολλούς πονοκεφάλους και όλο μου το σώμα πονάει. Μου έριχναν μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα” τόνισε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ