Ξεσπά η μητέρα του μικρού Μπεν: Θα έπρεπε να οργανώνω το πάρτι γενεθλίων του και αντί αυτού ανάβω κερί στη μνήμη του – Γιατί κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της ελληνικής αστυνομίας δηλώντας ότι “θα έπρεπε να ντρέπεται” που δεν βοηθάει να εξιχνιαστεί η υπόθεση εξαφάνισης του γιου της.

Η Κέρι Νίντχαμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Mirrοr, κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. ότι “αγνόησε” φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα και πως το άψυχο σώμα του θάφτηκε σε κρυφή τοποθεσία.

“Θα έπρεπε να οργανώνω ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του αυτή την εβδομάδα. Αντί αυτού ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου, για να μπορέσω να βάλω ένα τέλος, να κλείσει η υπόθεση”, ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του μικρού Μπεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κω, στις 24 Ιουλίου του 1991, τότε ήταν 21 μηνών. Η βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στο ελληνικό νησί, η πρώτη ήταν το 2012 όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν και η δεύτερη το 2016 σε μία άλλη τοποθεσία στην ίδια περιοχή.

“Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο”, πρόσθεσε η μητέρα του Μπεν.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι όντως παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές ένας φάκελος και ότι περιμένει για μία νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ