Τραγωδία στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 65 οι νεκροί από την πυρκαγιά σε τρένο

Τουλάχιστον 65 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη φωτιά που ξέσπασε σε τρένο στο Πακιστάν ανακοίνωσε η περιφερειακή υπουργός Υγείας Γιασμίν Ρασίντ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από το σημείο του δυστυχήματος, περισσότεροι από 65 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 40 έχουν τραυματιστεί», πρόσθεσε η υπουργός. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 18 σοροί.

Η φωτιά κατέστρεψε τρία από τα βαγόνια του τρένου κοντά στην πόλη Ραχίμ Γιαρ Χαν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Πουντζάμπ.

«Φρικτή τραγωδία σε τρένο Tezgam (σ.σ. το όνομα της γραμμής που ενώνει τις πόλεις Ραουαλπίντι και Καράτσι) με έναν επιβάτη να αναφέρει έκρηξη σε γκαζάκι. Προσευχές και συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε η υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σιρίν Μαζάρι στο Twitter.

Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες του τρένου, με πολλά από τα βαγόνια του να έχουν καταστραφεί από τις φλόγες. Εξάλλου τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το γκαζάκι που χρησιμοποίησαν κάποιοι επιβάτες για να ετοιμάσουν πρωινό εξερράγη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Πηγή ΦΩΤΟ: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ