Συμμορία άφησε ετοιμοθάνατο ζευγάρι έπειτα από ενέδρα – ΦΩΤΟ

Ετοιμοθάνατοι απέμειναν νεόνυμφοι έξω από φιλικό σπίτι όταν δέχθηκαν σχεδόν φονική επίθεση από συμμορία ενόπλων. Περίπου 12 άτομα επιτέθηκαν στο ζευγάρι στο οποίο είχαν στήσει ενέδρα καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί αψιχαχία με ένα νεαρό μέλος της συμμορίας τους.

Η Τερέζα και ο Νιλ απέμειναν να ψυχορραγούν φέροντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά μετά τη βάρβαρη επίθεση στο βορειοανατολικό Λινκολνσάιρ. Η νοσηλεύτρια φοβόταν ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός όπως είχε απομείνει αναίσθητος με ένα φοβερό τραύμα στο κρανίο. Η 50χρονη γυναίκα ακόμη έχει εφιάλτες από το περιστατικό.

“Νομίζω ένας από τους γείτονες κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο και μας μετέφεραν στο νοσοκομείο” ανέφερε η γυναίκα, η οποία είχε σπασμένα πλευρά, έναν διαλυμένο πνεύμονα και σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο ενώ ο σύζυγός της χρειάστηκε 32 ράμματα στο κεφάλι και πλαστική επέμβαση στο χέρι του. Τελικά η Τερέζα έπαθε ρήξη πνεύμονα και χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί.

Το ζευγάρι έφευγε από φιλικό σπίτι γύρω στις 7 το απόγευμα όταν δέχθηκε επίθεση από πίσω από ομάδα 12 ατόμων. Τη στιγμή που πήγαιναν επίσκεψη ένας νεαρός τους επιτέθηκε και ο άνδρας τον εκδίωξε, οπότε πίστεψαν ότι δεν θα έπαιρνε περαιτέρω έκταση.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε με τους συνεργούς του και έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο το ζευγάρι. Τρία άτομα συνελήφθησαν σχετικά με το περιστατικό.

Συνεχίζονται οι έρευνες ενώ μόνο ένας από τους συλληφθέντες θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ